Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI GA I ARSENAL

'Vrsaljko u Interu? Teško je reći, tek je stigao u Genou...'

Vrsaljko Blažević (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
17.10.2013.
u 18:57

- Teško je sad bilo što reći. Vrsaljko je tek stigao u Genou i njegova budućnost ovisi o vodstvu kluba. Sretan je u Genoi i igrat će sve dok klub bude želio - rekao je Vuksan.

Nedavno se pojavila informacija da su Arsenal i Inter zainteresirani za Šimu Vrsaljka, defenzivca talijanske Genoe. Navodna cijena Vrsaljkovog transfera bila bi između deset i 15 milijuna eura, a iz Dinama je otišao za četiri milijuna eura. Šime ima ugovor s Genoom do lipnja 2017. godine.

Interes Intera prokomentirao je Vrsaljkov menadžer Nikky Vuksan.

- Teško je sad bilo što reći. Vrsaljko je tek stigao u Genou i njegova budućnost ovisi o vodstvu kluba. Sretan je u Genoi i igrat će sve dok klub bude želio. Čast mu je nositi dres jednog od najvećih talijanskih klubova - rekao je Vuksan za Tuttomercatoweb.

Vuksan navodi da je Vrsaljko odabrao Genou jer je pokazala najveći interes za njim.

- Vrsaljko je sretan. Igra, uči jezik i uživa u Serie A. Sviđa mu se što Talijani tako vole nogomet.

>> Arsenal i Inter u utrci za Vrsaljka: Nude 10-15 milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije