Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Džudo

Vrlo stroge mjere u Poreču, počinje Prvenstvo Europe

Džudo
Foto: Hrvatski džudo savez
1/3
03.11.2020.
u 23:02

U vrijeme kada su mnoge europske zemlje ponovo u "lockdownu", Hrvatska se isprsila kao organizator čak dvaju Prvenstava Europe u samo sedam dana

Uz sudjelovanje 412 džudaša i džudašica iz 40 država, u srijedu u Poreču započinje trodnevno juniorsko Prvenstvo Europe na kojem će sudjelovati i 16 hrvatskih predstavnika, devet džudaša i sedam džudašica. A među sudionicima su i Ana Viktorija Puljiz, Helena Vuković, Damian Sokolović, Lara Cvjetko i Anđela Violić koji će još neko vrijeme ostati u Poreču jer će 9. i 10. studenog, na istoj lokaciji, nastupiti i na Prvenstvu Europe za mlađe seniore na kojem natjecanju jedan od naših jačih aduta će biti olimpijska kandidatkinja Karla Prodan. A na tom natjecanju Hrvatska će imati po osam džudaša i džudašica.

U vrijeme kada su mnoge europske zemlje ponovo u "lockdownu", Hrvatski džudo savez se isprsio kao organizator što će, nadamo se, čelnici Europskog i Svjetskog džudo saveza znati cijeniti i kada dođe vrijeme hrvatske kandidature za neko od najvećih svjetskih seniorskih natjecanja.

Inače, Prvenstvo se odvija uz iznimne protuepidemijske mjere pa je, zbog kašnjenja rezultata testova, odgođeno i ždrijebanje. A nitko tko nema svježi negativan test na COVID-19 ne može pristupiti ždrijebanju pa tako niti natjecanju, a ti isti nisu smjeli ni izaći iz svojih hotelskih soba. Stoga je, na zato pripremljenim punktovima, i obavljeno više od 600 testova, nakon 21 sat nitko nije smio izlaziti iz hotela, a u dvoranu se ne može ući bez izmjerene i dozvoljene tjelesne temperature.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije