Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE PRVA ŠPICA

Vrijeme je za Marka Livaju: Evo zašto napadač Hajduka treba igrati protiv Kanade

Marko Livaja
Igor Soban/PIXSELL
26.11.2022.
u 09:21

Zašto je 25. lipnja 2014. godine prigodan datum uz ovu priču? Naime, te tople ljetne večeri u brazilskom Salvadoru nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine svladala je Iran s 3:1 u 3. kolu natjecanja po skupinama Svjetskog prvenstva, a treći pogodak za BiH postigao je desni branič, Tešanjac Avdija Vršajević.

Komentara 16

BE
Berri
09:48 26.11.2022.

Livaja treba igrati jer je u životnoj formi i zato jer ima veliki izbor lakih i brzih rješenja u 16 metara. Treba mu dati jedno 65 do 70 minuta, a ako ne bude uspio dati gol, tj. ako ne bude asistirao za gol, onda ćemo barem potvrditi onu teoriju da koristan i efikasan klupski igrač ne mora biti dobar i za reprezentaciju.

PL
plajo
11:01 26.11.2022.

Sve ostaviti isto, samo male izmjene, Livaja iza Kramarića a ispred Modrića i Broza, čovjek zna zadržati loptu i proigrati a bome zna i zabiti, ali nije klasična špica, neka igra ono što igra u Hajduku, igra umjesto Kovačića jer taj je najviše podbacio, Perišić i Vlašić ( Majer ) su krila, Zadnja dva vezna Modrić i Broz, bekovi Sosa i Jura, stoperi Erlić i Gvardiol jer mislim da je Lovren prespor za Kanađane, i to je to .

Avatar Moodleen
Moodleen
16:46 26.11.2022.

A ko je pak taj lijaja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?