Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO NA SKUPŠTINI HOO-a
Povratak na članak

Antun Vrdoljak Zoranu Primorcu: Bio si na sedam Igara, a osvojio si pola medalje

- Strašno je loše da se nakon 10 godina mira politika očito želi ubaciti u naš prostor. Volio bih da svi vi, a naročito članovi Kluba olimpijaca, počnu misliti svojom glavom

Komentari 26

LE
leonardoleonardo
22:36 26.11.2013.

Ako je i osvojio pola medalje, to je još uvijek pola više nego Vrdoljak... Što uopće svi ti političari rade u Olimpijskom odboru, tu je mjesto sportašima, a ne političarima koji su tu došli samo zbog vlastite koristi...

VL
CR
CrazyCat
22:05 26.11.2013.

Sjećam se kad su bile olimpijske igre u Londonu, Vrdoljak je bio na htv-u u nekom intervjuu. Ne sjećam se da sam u životu vidio veću dozu patetike i samodopadnosti. Tip je počeo plakati na spomen kako je on pričao sa Samaranchom itd.. A što se tiče te sportske televizije, tih 200 milja će se platiti iz nšeg džepa. A program te televizije 75% su reklame za tave i preparate za mršavljenje. Tak da ako će Vrdoljak i Mateša sami plaćati tu televiziju nemam ništa protiv. U protivnom, nek obojica šute.

VL
BA
bazana
08:03 27.11.2013.

Ljudi nemojte biti naivni oko olimpijaca. Čitajte između redova. Ne želim braniti predsjedništvo HOO, ali čitajte između redova. Upravo Vam je objavljena knjiga o hrvatskim olimpijcima, pa pogledajte koliko njih danas je uključeno u ovu Udrugu olimpijaca. Nemojte nasjedati. Čitajte malo više. Vrdoljak nije sveta krava, ali....

VL
Avatar gadogadni
gadogadni
20:58 26.11.2013.

Nemojte mi dirat Vrdoljaka, on je hrvatski olimpijac u letovima poslovnom klasom,koliko se taj naletio o našem trošku, neće niti jedan sportaš...nikada... ima čovjek 439 olimpijskih medalja iz toga

VL
VE
velika
21:15 26.11.2013.

pa politika je od dana 0 u HOO ...hej ....a djeca vise na trce ..ne igraju se ...ne znaju plivati...gdje je baza buducih sportasa...ah zaboravila sam ..sportska televizija ..nisu ni 200 milona kn potrosili ni za sta

VL
Avatar rimaz
rimaz
07:26 27.11.2013.

Tko je zapravo Antun Vrdoljak? Glista koja je pokušala uspjeti kao glumac, redatelj, političar,privrednik, sportski aktivist,...I koja su mu životna djela? Što je on dobroga napravio za promociju lijepe naše? Ništa, doslovno, ništa.

VL
Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
08:00 27.11.2013.

primorac je bio na 7 olimpijskih igara....od toga kao turist na 5 u ime stare slave.sad,sa 50 i kusur godina partija ga je vrbovala da ruši HOO koji je uz HNS najuspješnije i najbogatije hrvatsko postignuće.oni koji seru protiv HOO-a nemaju uopće nikakve kontakte sa sportom jer jedino olimpijski savez funkcionira besprijekorno.naravno I HOO i nogometni savez su uvijek u debelom novčanom plusu jer pokojni Marković i mateša nisu dali komunistima niti blizu sportu.a da budemo do kraja iskreni-komuniste sport nikad nije previše niti interesirao osim kao sredstvo gdje bi se moglo nešto ukrasti.

VL
KO
komet
22:43 26.11.2013.

umjesto da je uložio u biatlonski centar u gorskom kotaru i spriječio odlazak jakova faka u sloveniju taj niškoristi mateša je ulupao 100 mil u svoju privatnu tv preko koje vadi lovu za sebe i onog poltrona vrdoljaka koji nezna nabrojati dva sporta

VL
M6
miro 62
10:44 28.11.2013.

Bože kakvih nas sve ima ,neki nemaju pojma o sportu,neki se još bore sa partizanima,a nekima je glavno da pljuju.A ćinjenica je da je GOSP.Primorac (namjerno pišem GOSPODIN sa velikom slovima )jedan od najvećih sportaša koje je Hrvatska imala,bez obziraa na rijeći ishlapljelog dedice Vrdoljaka.Pitajte Kosteliće,Blanku i ostale autoritete sporta što misle o Zoranu.Svi će to potvrditi.A vi koji se se od sporta bavili samo igranjem"bele" ostanite i dalje kod te igre.

VL
Avatar ivanvard
ivanvard
11:08 27.11.2013.

Vrdoljak kao i Mateša predsjednici HOO-a a nikad u životu se nisu bavili nikakvim sportom. Toga ima samo u Hrvatskoj. Ha, ha.

VL
A1
Ardo 1944
10:15 30.11.2013.

Matešina slika je ista kao i HOC Bjelolasica,a Vrdoljak je najprgaviji na ovim prostorima.

VL
Avatar satara
satara
21:56 26.11.2013.

Ako ćemo onako iskreno...toliko se miliona ispuca za pojedinačne sportove a rezultate nemamo nikakve, izuzev par obiteljskih proizvoda...a šta se tiče vrdoljaka i primorca, vrdoljak mu je odgovorio iskreno i pošteno, ne znam ni jednog minornijeg sportaša koji je takoo dobro unovčio svoj amaterski sportski serijal od primorca...i opet mu malo....

VL
ČA
čarli123
08:01 27.11.2013.

Gdje se okreće veće lova tu je Vrdoljak i Mateša koji znaju s njom , pa kako se opće netko usudi njih pitati za novac' oni su stvorili HOO to je njihova privatna prčija oni imaju jedini pravo raspoagati ss novcem i trošiti u privatne svrhe. Kad će već jednpm Dorh i uskok malo svratiti i do njih jer kod njih ima puno posla nek se vidi njihova moralnost i poštenje.

VL
ST
stefj
22:07 26.11.2013.

He, he, Primorac, Jovanovićev čovjek. Zato je i SDP izglasao mirovine za sportaše, da pokupi njihove glasove na slijedećoj skupštini... Eh, da bar s promjenom dođe nešto bolje, no kako vidimo po nadležnom ministarstvu, promjena znači samo promjenu, definitivno ne na bolje. Tak da sasvim svejedno tko će zamijeniti Matešu, bit će isto ili gore.

VL
BA
banini
08:12 27.11.2013.

I Vrdoljak je bio na puno OI i osvojio je olimpijsku mirovinu od 5.500 U$ !

VL
GU
guc
08:26 27.11.2013.

Samo mi ne dirajte gospodina Vrdoljaka.On je jedan od najsposobnijih Hrvata.Sjecam ga se jos iz vremena kada je sa drugom Titim docekivao Nove godine i snimao filmove njemu u cast.A i sa Tudmanom je bio dobar i bio postavljen da direktora TV i onda uveden u olimpisku organizaciju od koje i dan danas mjesecno prima naknadu uvisini cca12 mjesecnih sljakerskih placa.A taj Primorac-nista nije radio osim citav zivot lupao po onoj maloj loptici i bio na vrhu stolnog tenisu u Hrvatskoj i svijetu.Inace sportske TV kuce trebaju zivjeti od svoje zarade i propagiranja sporta a ne od mojeg poreza.

VL
MO
mojazemlja
22:38 26.11.2013.

Sportska TV treba svakako o(p)stati,jer na njoj se mogu vidjeti i "mali i veliki"športovi.Za razliku od tzv državne HTV na kojoj imamo samo hokej i odbojku na pijesku(usput dali ta kuća uopće još postoji).Naše legende-vaterpolisti su na "mlin" Jovanoviću i Skansiju,dakle SDP-eu.Na njihovim proslavama nećete čuti "Lijepali si"..niti slične domoljubne.Nedaj se Mateša-nedaj se Kikaš(Vrdoljak).A i ovo o 7 prvenstava Primorca i pola medalje je prava istina.

VL
SK
skaibai
08:44 27.11.2013.

Treba maknuti iz sporta sve Mateše i Vrdoljake jer njima nije mjesto među sportašima. Što su napravili općenito za sport? Nitko ništa! Samo putuju i goste se. Maknite parasite i postavite mlade koji imaju viziju kako pomoći mladima da postanu olimpijci.

VL
Avatar Azriel
Azriel
08:08 27.11.2013.

ak nas kradu, bitno da nas "naši" kradu... na to se svodi politika u Hrvata...

VL
JO
jojojo
22:01 26.11.2013.

ovi sportaši bi trebali sretni biti što se osnovala sportska tv. tko bi inače gledao te sportove kojima se bave? ta tv postoji upravo zbog toga da popularizira nepopularne sportove. samo što su oni očito preglupi da shvate kako su npr. veslanje, dizanje utega ili stolni tenis predosadni sportovi za gledanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.