Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spornih 40 milijuna kuna

Vrbanović: Mi smo podnijeli zahtjev, a netko ga je odobrio

'7.5.2009. Zagreb - Novinska konferencija Dinama na istoimenom stadionu u Maksimiru. Damir Vrbanovic. Photo:Antonio Bronic/Vecernji list'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
18.01.2011.
u 12:06

Ne terete me zbog povrata PDV-a nego zbog tadašnjih zajmova igračima, kaže Dinamov direktor Damir Vrbanović

Nalaz vještaka po kojem tadašnja NK Croatia nije imala pravo na povrat PDV-a (40 milijuna kuna) nije uzbudio tadašnjeg i današnjeg direktora Damira Vrbanovića.

– Nema u tome naše krivice. Ministarstvo financija reklo je da imamo pravo na povrat, a potom ga i odobrilo. Ništa nismo falsificirali i tvrdim da je sve čisto – ističe Vrbanović.

No, nalaz vještaka kaže da ste dobili povrat PDV-a na novac koji je uložio Grad.

– Grad nam je dao novac kao i uvijek, a mi smo ga uložili u sanaciju stadiona i imali pravo na povrat PDV-a. Samo neka to što prije završi, u tom se slučaju protiv mene ionako ne vodi postupak.

A zbog čega se vodi?

– Zbog kredita, zajmova igračima, sad se tvrdi da smo trebali plaćati doprinose na te iznose, a Mirovinski i Zdravstveni fond to nisu potraživali – kaže Vrbanović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije