Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI ŽELE NA REAL

Vrbanović: I tri stadiona bila bi malo

\'11.08.2011., Zagreb - Pocetak prodaje karata za utakmicu 4. pretkola Lige prvaka Dinamo-Malmo pocela je u 14 sati. Zbog neorganizirane prodaje izazvan je kaos koji je je prestao tek dolaskom djelatn
Zeljko Hladika/PIXSELL
30.08.2011.
u 18:33

Od 2. rujna ulaznice će se prodavati na internetu, a od 7. na blagajnama.

U Dinamu su uvjereni da će sve ulaznice za Ligu prvaka prodati u paketima, da im ni tri stadiona ne bi bila dovoljna koliko je zanimanje za Real, Lyon i Ajax.

– Vjerujemo da su cijene pristupačne, realne, da nisu pretjerane. Razgovarali smo s našim suparnicima i znam da će naše ulaznice biti najjeftinije – kazao je Damir Vrbanović o cijenama paketa ulaznica za Ligu prvaka.

A one su za tribinu sjever i jug po 600 kuna, za tribinu istok 800 kuna, za zapad gore 1000, a za zapad dolje 1200 kuna.

– Ulaznice će se prodavati na internetu već od 2. rujna, sve do 6. rujna u 22 sata, blagajne se otvaraju 7. rujna u podne i ulaznice će se prodavati do 12. rujna. No, što ako se ne prodaju svi paketi ulaznica? Na to pitanje uskočio je Zdravko Mamić:

Nema na rate...

– Ni teoretski ne postoji šansa da se sve ne proda u paketima, da imamo trostruko veći kapacitet prodali bismo sve pakete ulaznica! A ako netko i kupi paket, ne mora baš on doći na sljedeću utakmicu jer karte nisu na ime.

Vrbanović je dodao:

– Iskreno se nadam da će upravo zadnja utakmica, s Lyonom, biti odlučujuća za nas, ovako ćemo izbjeći i sve gužve na blagajnama.

Dobro, vidjet ćemo. Naravno da će biti i pojedinačne prodaje dan prije i na dan utakmice ne budu li svi paketi prodani, no pojedinačne cijene još nisu određene jer su u Maksimiru uvjereni da će sve pakete prodati. Kapacitet za Ligu prvaka je 33.000 mjesta.

– Plaćati se može gotovinom, narudžbenicom, preko interneta, nažalost ne i karticama i na rate, jer nemamo sustav za to – kazali su Vrbanović i Mamić.

Plavi žele izbjeći prodaju ulaznica na dan utakmice, pa je Vrbanović napomenuo da Real i Ajax na dan utakmice ne prodaju ulaznice. Napomenimo da godišnje ulaznice ne vrijede, ali njihovi vlasnici imaju pravo prvokupa paketa, i to na posebnoj blagajni od 5. do 9. rujna. Vrijede tek ulaznice onih koji su zakupili godišnja mjesta u ložama.

Uefi sto komada

Sutra dolaze predstavnici Uefe, koji su već uzeli tisuću ulaznica, te zatražili i 180 parkirališnih mjesta, od 204 koliko ih Dinamo ima, pa je najbolje da svi zaborave na dolazak automobilom, iako klub pokušava od Grada dobiti još parkirališnih mjesta oko stadiona. Uefa će zacijelo odlučiti i gdje će sjediti Realov trener Jose Mourinho, koji ne smije na klupu.

– Može sjediti gdje hoće pa i meni na glavi. On je moj i Jurčićev idol, ikona svjetskog nogometa koju treba zaštititi, a ne kažnjavati. No, Uefa će odlučiti gdje će Mourinho sjediti – kazao je Mamić.

I za gostovanja navijača plavih vrijedit će pravilo kupnje ulaznica preko vaučera, neće biti moguće u Madridu, Lyonu i Amsterdamu kupiti ulaznicu bez toga, to je već dogovoreno sa suparnicima plavih u Ligi prvaka. Isto vrijedi i za navijače plavih koji žive u inozemstvu, i oni se moraju javiti Dinamu i preko njega tražiti mogućnost da budu na nekoj od Dinamovih gostujućih utakmica.

Komentara 7

OB
-obrisani-
02:33 31.08.2011.

I ja sam razocaran ali U SVU TROJICU!!! Je li to neki hrvatski jal ili sto ? ( najvaznije je da susjedu crkne krava pa makar ni ja ne imao mlijeka) Iz kojeg to razloga Males ,Mamic i Simunic nisusu mogli sjesti za isti stol i naciniti sporazum koji bi bio odlican za sve 3 strane. Recimo Simunic potpise za Dinamo do kraja ovog ciklusa LP. Ako Dinamo ne prezimi Simunic odlazi u Hajduk. Ako kojim slucajem Dinamo prezimi u LP Simunic ostaje u Dinamu i na proljece i potom odlazi u Hajduk. Bilo bi to dobro za Split ,za Zagreb i za Hrvatsku a svakako i za hrvatsku nogometnu reprezentaciju..... Eeeeeeeeeeeej ljudi moji gdje nam je pamet i gdje srce hrvatsko???

MA
matildica
09:19 31.08.2011.

Mamiću blje da si rekao neka sjedne što bliže ogradi da ne padne kad mu zabijemo dva tri komada.

OB
-obrisani-
18:43 30.08.2011.

Vrijede tek ulaznice onih koji su zakupili godišnja mjesta u ložama. >>>>>>>> He,he ovima se visestruko isplatilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije