Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
direktor HNS-a
Povratak na članak

Vrbanović: Hrvatske nema u aferi namještanja utakmica

Izvršni direktor HNS–a Damir Vrbanović u Londonu nas je izvjestio oko velike afere o namještanju nogometnih utakmica, koja potresa svijet.

Komentari 7

ED
europski dinamo
22:07 05.02.2013.

Lijepo ti piše da su to utakmice iz afere offside. Zakaj tebe slovenca toliko brine hrv. nogomet?

VL
TA
tariza
22:28 05.02.2013.

Tko o cemu ....Da se namjestaju tekme kod nas to je valjda svima poznato,ali da nas ova gospoda smatraju i****a docim izjavljuju da kod nas tece med i mlijeko i da je sve super u nasem nogometu to prelazi sve granice pristojnosti.Ovaj Vrbanovic po tko zna koji put prica gluposti.

VL
KA
kantalonac
23:00 05.02.2013.

Normalno je da kod nas nema namještanja. Došli smo do točke kada je zbog nekvalitete nogometa nemoguće namjestiti rezultat. Nitko od kriminalaca više kod nas ne želi riskirati, jer će amateri sigurno zabrljati.

VL
OB
-obrisani-
23:20 05.02.2013.

Najvise me cudi da nitko od tih silnih duzosnika ne zahtjeva zabranu rada svih kladionica........I problem rijesen

VL
DZ
dzukaficuka
10:04 06.02.2013.

Zasto niko ne pita Njemce koliko su platili za titule Svijetskog Prvaka i Evropskog.Koliko su dali za dovodenje Organizatora prvensava Avijecki i Europski.Zasto Sud u Bohumu ne ispituje kupnju Organizacije SP 2006 u Njemackoj Sumaher Toni je napiso Knjigu Fiff unutra pise sve zasto to niko ne ispituje.EU LOTO ima problem jer Privatni ovi imaju cijelu publiku ovi Drzavni vec 15 godina nemaju prometa smanjio im se za 97% zato oni Kure vatru samo da ljudi opet idu u Drzavne tvrtke igrati ali ovi iz vana da nebi slucajno nesto zaradili

VL
KU
kuukuuleelee
10:29 06.02.2013.

zašto da se ukinu kladionice kad one pune državni proračun ? Kod nas su igrači prodavali utakmice koji praktični nisu imali za kruh a ne iz obijesti ili pohlepe za novcem. kada igrač liga petice "prodaje" utakmicu to je nemjerljivo sa HNL igračem a naši mediji ovo prate vrlo mlako. Valjda im se sviđa lijepo europsko jezero naspram naše "močvare" pa makar u tom jezeru bilo na tone otpada

VL
VE
vedric
10:30 06.02.2013.

nema namještanja, kod nas se lijepo plati sucu za pošteno suđenje...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.