Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NLB LIGA

Vrbancu prve minute nakon pune dvije godine

Cibona, Gordon
Pixsell
07.02.2010.
u 19:46

Bez većih problema stigli su košarkaši Cibone do 16. pobjede u NLB lige kojom su zadržali prvo mjesto. U Draženovu domu cibosi su pobijedili Bosnu sa 87:62.

Premda im je u goste stigao fenjeraš iz Sarajeva, cibosi su u susret ušli kao da igraju derbi i pobijedili Bosnu sa 87:62. Trener Perasović tražio je od svojih igrača ozbiljan pristup, pa je i ozlijeđeni Tomas morao igrati osam i pol minuta.

Na žalost, Vukušić je zbog svojih kroničnih problema s leđima morao sjediti sa strane. – Vukušić je u takvu stanju da ni na WC ne može normalno otići. On je nama jako važan i bez njega se otvara rupa na krilnom centru – ističe Perasović.

Kako je bilo razvidno da ih gosti ne mogu ugroziti, Peras je prve ovosezonske minute poklonio oporavljenom Vrbancu i dojučerašnjem junioru Brnasu. Obojica su bila uzbuđena – pehist Goran Vrbanc jer su mu to bile prve minute u Ciboni u posljednje dvije godine.

 – Došao sam u Cibonu još 2006., no zbog dvije operacije gležnja igrao sam vrlo malo. Sada sam zdrav i borim se za povjerenje trenera – kazuje Vrbanc. Da bi mogao biti važna karika u svojih 17 minuta, pokazao je Bagarić (13 koševa). Najbolji cibos bio je Bogdanović (17), a Andrić i Zubčić zabili su po 12 koševa, Gordon 10, Troha devet, a Udrih osam.

Redoslijed: 1. Cibona 16-4, 2. Partizan 14-5 (-1), 3. Zagreb 13-7, 4. Hemofarm 12-8, 5. Olimpija 12-8, 6. Budućnost 12-8, 7. Zadar 11-9, 8. Cedevita 10-10.., 14. Bosna 3-16 (-1)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije