Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U izolaciji zbog virusa

Vratio se u Srbiju: 'Odveli nas u sobe pune buba i s toaletima gdje ima tragova krvi'

Kaos u Srbiji
Foto: Facebook/Aladin Đakovac
25.03.2020.
u 11:03

Bivši igrač Sarajeva je zajedno s ostalim putnicima koji su stigli u beogradsku zračnu luku odvedeni u prihvatni centar u Subotici

Madeirin nogometaš Aladin Đakovac vratio se iz Portugala u Srbiju, gdje je zbog koronavirusa uvedeno izvanredno stanje.

Na svom Facebooku opisao što je sve proživio po povratku kući. Istaknuo je kako u Srbiji vlada veliki kaos.

>> VIDEO Poznati Hrvati nakon potresa u Zagrebu, pružili potporu svima i iskreno opisali kako se osjećaju

Bivši igrač Sarajeva je zajedno s ostalim putnicima koji su stigli u beogradsku zračnu luku odvedeni u prihvatni centar u Subotici.

Svoja iskustva po dolasku u Srbiju ovako je opisao:

'Tortura nad građanima Srbije. Izvedeni smo s aerodroma u Beogradu sinoć prije ponoći, odvezeni smo u Suboticu bez ikakvog objašnjenja, dok su nam govorili da idemo u hotel do isteka policijskog sata. 

Odrađene su preventivne mjere, nitko od građana nije imao simptome, i onda smo smješteni u sobe s po 15-ak osoba u sobi, prepune buba, bez kupanice, i s toaletima gdje se nalaze i tragovi krvi. 

Jesu li to preventivne mjere zaštite gdje će i jedan zaraziti ostalih 14, a ostalih 14 sljedećih 50 koji su u centru ili zastrašivanje građana da se vraćaju u svoju zemlju??? 

Dok su Beograđani ostali u hotelu u Beogradu. Ovdje se radi o građanima Srbije koji ne žive u Beogradu.'

U Srbiji dosad ima 303 zaraženih, a četiri osobe su preminule od koronavirusa. 

>> Cro Cop poručio: Koronavirus ne prašta nikome, zato ostanite doma

"Zajedno za Zagreb"

Donacije za uplatitelje iz Hrvatske uplaćuju se na račun: HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5371 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke, na broj računa IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0

"Hrvatska protiv koronavirusa"

Donacije za uplatitelje iz Republike Hrvatske uplaćuju se na račun HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5380 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke na broj računa: IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0

Ključne riječi

Komentara 2

LO
lojtra2
12:28 25.03.2020.

Pri tomu ne zaboravimo da je država srbija tražila međunarodnu pomoć za borbu protiv korona virusa i dobila od Norveške 5 milijuna eura a od (teško pogođene) EU 7,5 milijuna eura te od Kine pomoć u sredstvima i zdravstvenom osoblju. Bilo bi zanimljivo doznati kako su ta sredstva utrošena jer ne zaboravimo da se u paketu EU nalaze i naši novci.

DA
daliborm
13:29 25.03.2020.

Pre mesec dana bilo je nagovestaja da ce doci do ovoga,pre dve nedelje je mogao da se vrati i bude u samoizolaciji u svojoj kuci,ali pametnjakovic je cekao zadnji cas,da drzava plati za njega put.,Bezbednost vecine,uvek pre konfora razmazenog fudbalercica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije