Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UDARU

Vrataru kojem je Dalmacija u Srbiji, a Knin zvezdaški grad žestoko izvrijeđali suprugu

Snežana Borjan
Foto: Instagram
1/9
19.10.2020.
u 20:20

Snežana Borjan često je na udaru navijača Partizana koji joj na svakom derbiju pjevaju uvredljive pjesme. Imaju je na piku je jer je nekad radila u marketingu crno-bijelih.

Partizan i Crvena zvezda jučer su remizirali u derbiju (1:1), a nakon utakmice u Beogradu je osvanuo grafit Delija protiv supruge Milana Borjana. Na grafitu je stajala fotografija vratara Zvezde uz poruku "žena mi je k***."

No, Snežana Borjan nije im ostala dužna i odgovorila im je na Instagramu.

"Kao supruga i majka, svašta mogu i moram podnijeti na svojim leđima! Smiješni ste i patetični mali ljudi koji frustraciju iz kuće (gdje ste maltretirani, nepoštovani i duhovno siromašni) i u životu gdje nemate nikakav kredibilitet... iskazujete na ovaj način! Dobro, većina vas ne razumije ove termine, ali moram vam reći da me silno zabavlja vaša nemoć u svakom smislu četvrtu godinu zaredom!", napisala je Borjanova supruga te dodala:

- Morat ću od ovog stresa poslije derbija u neki ozbiljan šoping, privatnim zrakoplovom, naravno.

Snežana Borjan često je na udaru navijača Partizana koji joj na svakom derbiju pjevaju uvredljive pjesme. Imaju je na piku je jer je nekad radila u marketingu crno-bijelih.

Podsjećamo, Milan Borjan rođen je u Kninu, zatim je neko vrijeme živio u Beogradu, a kasnije se cijela obitelj preselila u Kanadu. Borjan ne krije svoje velikosrpske stavove i hrvatsku zemlju proglašava srpskom. U jednom je intervjuu izjavio kako nije rođen u Hrvatskoj.

- Nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina - rekao je svojedobno te dodao:

- Znam tko sam i odakle dolazim! Knin je uvijek bio zvezdaški grad, a ova pobjeda (nad Kolnom) bio je za cijelu srpsku Dalmaciju.

>> Pogledajte kako izgleda Snežana Borjan

Snežana Borjan
1/6

 
Ključne riječi

Komentara 12

Avatar istinskidomoljub@gmail.com
istinskidomoljub@gmail.com
21:06 19.10.2020.

Rodio se u pripizdini ....a tako i u glavi ostao zaostao ! P.S. " Rođen kao srbin živio u Srbiji ali se osječam kao Kanađanin .."mora da ga pere malo žešča paranoja -ako samo to ?

TR
Tripoli
23:21 19.10.2020.

Ona tu nes spocitava da su ovi njeni kriticari neobrazovano..a of jeni tmutlek ni nezna od kud je..vtmj...

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
05:20 20.10.2020.

Smijesan lik - osjeca se kao Kanadjanin, a gaji velikosrpski pogled na svijet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije