Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa bez faceboka

Vrataru Borussije navijači pomogli da pronađe izgubljenoga psa

marc-andre ter stegen
AFP/Pixsell
25.12.2012.
u 11:28

Čuvaru mreže kluba iz Mönchengladbacha, Marc-Andreu ter Stegenu automobil je udario psa i on je pobjegao od šoka.

Vratar Borussije Mönchengladbach Marc-Andre ter Stegen sa svojim je klubom u 2012. izborio kvalifikacije Lige prvaka, dobio je premijerni poziv za njemačku A-vrstu... A onda mu je godina umalo završila tužno. Njegova pudla Balija udario je automobil i pas je od šoka pobjegao i zalutao. Kad ga Ter Stegen sa djevojkom nije uspio pronaći, objavio je vijest o nestanku svog ljubimca i njegovu fotografiju na svom facebook profilu.

Zamolio je pritom navijače da prošire vijest o Balijevom nestanku, da obavijeste policiju ako ga slučajno zapaze ili da mu pošalju e-mail na specijalnu adresu koju je napravio isključivo za informacije o svom psu.

Stotine navijača uključilo se u potragu i pružilo riječi podrške vrataru Ter Stegenu, a samo nekoliko sati kasnije psa su pronašli i spasili vatrogasci, o čemu je Borussijin čuvar mreže obavijestio fanove preko facebooka.

\"Iznenađen sam, ostavili ste me bez riječi, jer vas je toliko pohitalo u pomoć. Za mene i djevojku ovo je savršena božićna priča. Sretan Božić svima! I puno, puno hvala\", napisao je Ter Stegen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije