Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suze na travnjaku

Vratar Rome branio jecajući od bolova!

Tomislav Dujmovic
Antonio Bronic/PIXSELL
23.09.2010.
u 16:25

Tomislav Dujmović preporodio se u moskovskom Dinamu postigavši drugi pogodak u pet dana. Danas već vrijedi čak pet milijuna eura.

Drama Romina brazilskog vratara Julia Sergia (31) obilježila je utakmicu u Bresci. Sergio je, jecajući od bolova, okončao utakmicu nakon što je u 90. minuti uklizao Brescinu napadaču Koneu. U tom startu Brazilcu su stradali ligamenti gležnja, što je uzrokovalo strašne bolove zbog kojih je klečao kraj vratnice i plakao.

Kobni 11-erci za Redse

Do tada je trener Ranieri već obavio sve tri zamjene, pa je nesretni vratar morao ostati među vratnicama.

Usput, Roma nakon četiri kola ima samo dva boda, što joj je najslabiji start u Seriji A od 1974. godine. Usto je izgubila i od Bayerna u Ligi prvaka, što opasno ugrožava poziciju trenera Ranierija. Za usporedbu, Romin najveći suparnik, Lazio, pod vodstvom bivšeg Hajdukova trenera Edoarda Reje, ima sedam bodova.

Novi trener Liverpoola Roy Hodgson ispričao se navijačima nakon šokantnoga ispadanja iz Liga-kupa porazom od četvrtoligaša Northamptona na jedanaesterce. Tu je sramotu na Anfieldu gledalo 22.500 ljudi, a Redsi su čak lovili zaostatak i tek u 116. minuti izjednačili na 2:2. No, rulet 11-eraca izbacio ih je iz natjecanja.

– Doveli smo neke nove igrače, uložili u njih ogroman novac, a u toj utakmici od njih nismo dobili ništa. Svaka čast igračima Northamptona, bili su bolji, više su željeli pobjedu – kazao je Hodgson, koji s Liverpoolom nakon pet premijerligaških utakmica ima samo pet bodova i na 16. je mjestu.

Eurogol protiv Volge

U Rusiji se raspucao Zagrepčanin u dresu moskovskog Dinama Tomislav Dujmović (29). Fantastičnim je volejem s 20-tak metara razderao mrežu Volge u kupu (bilo je 4:1 za Dinamo), što mu je drugi pogodak u pet dana. Prošle subote zabio je Saturnu, u utakmici u kojoj je Dinamo pobijeđen s 3:2.

Otkad je u reprezentaciji, Dujmovićeva vrijednost na Transfermarktu narasla je do 5 milijuna eura. On je jedini vatreni koji u Prvoj HNL nije igrao u Dinamu ili Hajduku.

Sir Alex propustio pobjedu

Tek treći put u 24 godine otkad je preuzeo Manchester United, Alex Ferguson nije vodio momčad crvenih vragova u službenoj utakmici. Umjesto na srazu Carling kupa protiv Scunthorpea (5:2), pratio je Valenciju, sljedećeg suparnika u Ligi prvaka, u derbiju s madridskim Atleticom. Manchester je u Liga-kupu vodio njegov pomoćnik Mike Phelan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije