Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNE VIJESTI

Vratar PSG-a je bio na korak od smrti. Nakon kome i 82 dana napustio je bolnicu

Paris St Germain goalkeeper Sergio Rico leaves hospital after accident
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
1/5
18.08.2023.
u 20:21

- Ispunio mi se san, hvala Bogu pa sam izašao iz bolnice. Osjećam se poprilično dobro. Nekoliko mjeseci želim provesti u miru, u svom domu - rekao je po izlasku iz bolnice vratar PSG-a

Španjolski nogometni vratar Sergio Rico (29) je napustio bolnicu nakon kome i 82 dana provedena u bolnici, što je jedna od najljepših današnjih vijesti u svijetu nogometa.

Podsjetimo, krajem svibnja Rico je doživio veliku nesreću kad ga je preplašeni konj zbacio s leđa, a zatim ga kopitom udario u glavu i vrat, uslijed čega je ostao bez svijesti.

Nakon toga je prebačen na intenzivnu njegu, gdje je utvrđeno da nema oštećenja na kralježnici, ali da je ozljeda bila samo pola centimetra dublja, kažu liječnici, ostao bi na mjestu mrtav. Bio je u komi više od dva mjeseca.

Nakon što je Rico izašao iz bolnice, mediji su ga dočekali ispred bolnice Virgen del Rocio u Sevilli gdje je podijelio svoje dojmove.

- Ispunio mi se san, hvala Bogu pa sam izašao iz bolnice. Osjećam se poprilično dobro. Nekoliko mjeseci želim provesti u miru, u svom domu - rekao je po izlasku iz bolnice vratar PSG-a.

Umjesto u zapisniku utakmice 3. lipnja PSG-a protiv Clermonta, ime Sergija Rica bilo je ispisano na leđima svih igrača pariškog sastava. Kad je Kylian Mbappe zabio iz penala za 2:0, uzeo je golmanski dres s brojem 16 i visoko ga podignuo.

"Iznad svega, želio bih se prisjetiti Rica. Neke su stvari iznad nogometa. Svi smo uz njega", rekao je Mbappe kad je nekoliko dana kasnije primao nagradu za najboljeg igrača lige.

Osim PSG-a, podršku natpisima na majicama 29-godišnjem Španjolcu pružili su i drugi europski klubovi poput Real Madrida i Mallorce.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije