Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za svaku pohvalu

Vratar Penarola divnom gestom zauvijek kupio protivničkog navijača

Kevin Dawson
Foto: Screenshot
16.04.2019.
u 15:05

Lucas je poželio Dawsona svladati udarcem s bijele točke, a kada je vratar Penarola prepoznao da je riječ o mladiću s Downovim sindromom, smjesta je stao na gol liniju.

Kevin Dawson, vratar urugvajskoga Penarola, oduševio je reakacijom tek što je njegova momčad u nedjelju na gostovanju svladala Plaza Coloniju s 1:0.

Naime, odmah po svršetku dvoboja na travnjak se ušuljao navijač domaće momčadi Lucas, koji je 27-godišnjaka zamolio da se na dvije minute vrati među vratnice.

Lucas je poželio Dawsona svladati udarcem s bijele točke, a kada je vratar Penarola uvudio da je riječ o mladiću s Downovim sindromom, smjesta je stao na gol liniju.

Kada je shvatio što se zbiva, divnoj se predstavi pridružio i glavni sudac utakmice Andres Matonte , koji je zatražio da se najstroža kazna izvede prema  pravilima. 

Budući da je u nastavku Lucas svladao Dawsona precizno plasiranim udarcem uz desnu vratnicu, na tribinama je nastalo veselje, a daleko najsretniji je bio mladić koji je očito već neko vrijeme maštao o tom trenutku.

Kewin Dawson je i sam do 2017. godine branio boje Plaza Colonije, a ovom se gestom još dublje zavukao u srca navijača tog kluba. 

Komentara 3

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
16:52 16.04.2019.

Svaka čast!

SK
strogo kontrolirani vlakovi
23:16 16.04.2019.

Divno! Zašto Večernji ne bi češće objavljivao ovakve afirmativne članke, umjesto priča o skandalima, zločincima, neradnicima i gologuzim bezveznjakušama.

NI
nisiUpravu
00:38 17.04.2019.

Lipa prica. Da je bar vise takvih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije