Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FA kup

Vratar Fleetwooda godinu dana može besplatno na pizzu jer nije primio gol

Chris Neal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
06.01.2018.
u 17:40

Neal je zaustavio sve pokušaje Vardyja i njegovih suigrača, a utakmica je završila bez pogodaka

Chris Neal, vratar Fleetwooda, bio je dodatno stimuliran za domaći dvoboj FA kupa protiv Leicestera.

Naime, čuvar mreže engleskog trećeligaša dobio nevjerojatnu ponudu - sačuva li protiv lisaca svoju mrežu netaknutom može godinu dana besplatno naručivati pizzu.

Neal je zaustavio sve pokušaje Vardyja i njegovih suigrača, a utakmica je završila bez pogodaka.Vratar Fleetwooda tako sljedećih godinu dana može besplatno uživati u pizzi.

- Za ovu utakmicu pripremao sam se kao i za svaku drugu. Vardy i Mahrez su veliki igrači, a Leicester ima jako kvalitetnu momčad. No, na tereni igramo 11 protiv 11. Potrudit ćemo se da ih zaustavimo - rekao je vratar Fleetwooda uoči dvoboja.

Chris Neal
1/24

Komentara 1

BA
Barisic
22:12 06.01.2018.

E moj novinaru.. koje gluposti ti pises... vardy ni na klupi nije siijedio... svaka ti cast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije