Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KUP Vratar Cibalie je skinuo čisti zicer i dva jedanaesterca

Vratar Davor Burcsa spasio Cibaliu

26.11.2008.
u 19:53

Vinkovčani su sretno ušli u polufinale kupa! Ono na što je najviše upozoravao trener Cibalije Stanko Mršić se i dogodilo. Njegovi igrači su u uzvratnu utakmicu četvrtfinala Hrvatskog kupa protiv Pomorca ušli bez motiva i neborbeno.

Mršić je baš o tome pričao kao najvećem problemu Vinkovčana poslije domaćeg neriješenog rezultata protiv Dinama i gostućuje pobjede u Zaprešiću. Kako protiv drugoligaša motivirati svoje igrače koji su se očigledno još prije početka utakmice u svojim glavama plasirali u polufinale kupa? U prvom poluvremenu domaćini su u nekoliko navrata pokušavali ugroziti vratara Mancea, ali su sve to bili pokušaji s 25 i više metara. Izostala je trka, borbenost, ideja, a samim time i igra.

Istodobno, gosti iz Kostrene u uzvratnu utakmicu ušli su hrabro, pri čemu je obrani domaćih najviše problema pravio Mohorović. U drugo poluvrijeme Cibalijini igrači ipak ulaze angažiranije, ali i dalje izostaje kvalitetnija igra. U 58. minuti Pavličić dovodi domaće igrače u vodstvo poslije udarca sa 16 metara. U 74. minuti Radanić je, poslije ubačaja Bošnjaka, u skoku bio najviši i izjednačio rezultat.

U nastavku do kraja regularnog dijela utakmice redale su se prilike obje momčadi, te su jedni i drugi imali prilika da se plasiraju u polufinale. Najveću prigodu imao je Pomorac u 85. minuti kada je Tomić izašao sam pred vratara Burcsu koji mu je obranio udarac. Junak domaćih kod izvođenja jedanesteraca bio je vratar Bursca koji je zaustavio udarce Švrljuge i Bošnjaka, dok su svi domaći igrači (Milardović, Leutar, Husić i Pavličić) bili precizni. Za Pomorac su pogotke s bijele točke postigli Petrović i Kurilić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije