Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
košarkaši danas odlaze na eurobasket

Vranković u Litvu vodi oporavljenika Rudeža, u Zagrebu ostaju Car i Vrkić

'06.08.2011., Arena Stozice, Ljubljana - U Stozicama se odrzava prvo izdanje prijateljskog kosarkaskog turnira pod nazivom Addeco pokal EX-YU 2011. na kojem nastupaju svih sest bivsih jugoslavenskih r
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
28.08.2011.
u 11:06

Nakon 45 dana priprema, hrvatski košarkaši danas putuju na Eurobasket. U to ime pred novinare su izašli kapetan Marko Popović i dokapetan Ante Tomić te izbornik Josip Vranković koji je donio odluku koja dvojica ne idu u Litvu

- Kući ostaju Vrkić i Car, a Rudež putuje. On je ovih dana pokazao da je u dobrom stanju a i kompatibilan je i na poziciji krila i krilnog-centra.

Znači to i da će Marko Tomas biti u redu, baš kao i Ante Tomić, igrači koji rade po posebnom programu i vidaju manje ozljede. Svima njima cilj ulazak u krug reprezentacija koje će na Olimpijske igre izravno (idu samo finalisti) ili kroz olimpijske kvalifikacije (od trećeg do šestog mjesta na EP-u). No, izbornik o drugom krugu i završnici ne želi niti razgovarati.

- Moramo ići utakmicu po utakmicu. Imamo neatraktivnu, ali vrlo zahtjevnu skupinu (Grčka, Crna Gora, Makedonija, BiH i Finska, nap. a).

Stožernom centru Tomiću bilo je upućeno najviše pitanja. Upitan u kakvom stanju svijesti ide u Litvu (nada, optimizam ili u stilu samo da se ne osramotimo) kazao je:

- Idemo s nadom. Svatko od nas ima svoje mišljenje, no kada sve to povežemo dolazimo do četvrtfinala.

Za usporedbe s Pau Gasolom, gospar Ante kaže:

- Te usporedbe su smiješne jer ja s njim ne mogu stati u istu rečenicu, no istina je da ja želim igrati istim stilom kao i on.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jolly
15:36 28.08.2011.

što j ovo? Isti članak od jučer, samo drugi naslov i slika. Brajdiću, stvarno si ljenčina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije