Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ČETIRI GODINE

Vraća se Old Firm jer Rangersi su izborili povratak u Premiership!

Rangers
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
05.04.2016.
u 23:17

Osigurali su to minimalnom pobjedom protiv Dumbartona, a donio ju je Tavernier. Sad se mogu mirno pripremati za 17. travnja i polufinalni dvoboj Kupa s omraženim im protivnikom Celticom.

Nogometaši Rangersa nakon četiri godine vraćaju se u škotski Premiership! Veliki je to plus za škotski nogomet koji poprilično stagnira na klupskoj razini otkako nema ponajboljeg njihovog kluba u elitnom rangu.

Osigurali su to minimalnom pobjedom protiv Dumbartona, a donio ju je Tavernier. Sad se mogu mirno pripremati za 17. travnja i polufinalni dvoboj Kupa s omraženim im protivnikom Celticom.

No upravo taj rivalitet znači sponzore i prihode, kojih je po sezoni za otprilike 20 milijuna funti manje nego što bi bilo da su oba kluba bila zajedno u ligi kroz posljednje četiri sezone. Izgubljeno je otprilike 70 milijuna funti prihoda u tom razdoblju za svaki od klubova, ako je vjerovati pedantnim analitičarima.

Stoga, na dobitku su svi, klupske uprave, škotski nogomet, navijači, sponzori, mediji... Ne čudi što već sad s naslovnica "vrišti" ova vijest popraćena s "Rangersi, dobrodošli natrag".

>> Nakon tri godine stanke: Celtic slavio protiv Rangersa u 400. Old firmu

Komentara 1

CA
Catalonia
23:25 05.04.2016.

Bravo Gersi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije