Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osmina finala
Povratak na članak

Chelsea izvukao remi u Parizu, Courtois izludio Ibrahimovića i Cavanija

Branislav Ivanović bio je strijelac u 36. minuti, a izjednačenje je donio Cavani u 54. minuti.

Komentari 5

MG
mgodek2
13:02 18.02.2015.

Lako je biti veliki trener kao Mourinho. Kupuje doslovno koga poželi, a na vratima ima Curtoisa najboljeg vratara svijeta, kojeg je sasvim neopravdano prošle godine ostavio u Atleticu, i tako im omogućio da postanu prvaci Španjolske, a zamalo i Europe.

VL
Avatar hrvatsko_kraljevstvo
hrvatsko_kraljevstvo
07:48 18.02.2015.

Ne dobiva uvijek bolji to i je čar nogometa. PSG je za klasu bolji od Celskija i uopće ne sumnjam da će proći u sljedeću fazu. PSG totalno nadigrao Celski u sredini ih doslovno razbili samo nepreciznost igrača PSG je spasila Celski od teške blamaže.U uzvratu očekujem 0-3 za PSG , Mourinhu niti bunkerčina neće pomoći od ispadanja.

VL
DU
Deleted user
21:43 17.02.2015.

Šta te oduševilo kod ovog gola?

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
22:41 17.02.2015.

Isuseeee,...kako smo lose igrali. A joj jest Mou ziheras i kukavica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.