Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI RUKOMETAŠI

Voriju prva Kristalna lopta, Penezić “obranila” naslov

Igor Vori, Andreja Penezić
Robert Anić/Pixsell
27.11.2009.
u 18:18

Igor Vori i Andreja Penezić proglašeni su najboljim rukometašem i najboljom rukometašicom u 2009. godini. Igoru Voriju, rukometašu njemačkog Hamburga, to je prva Kristalna lopta koju je osvojio, a pobijedio je po glasovima novinara iz 17 redakcija, čelnika HRS-a i izbornika sa 66 bodova.

 Voriju je to prva kristalna lopta.

- Ustvari, dobio sam dvije, jednu od Saveza jednu od SN-a. Mislim da ću jednu sigurno ponijeti u Hamburg - rekao je.

Dok su njegovi suigrači u Hamburgu trenirali, on je malo skoknuo do Zagreba.

- Već se danas vraćam nazad. Imamo nekakvu klupsku večeru i ne smijem zakasniti niti jednu minutu. Čovječe, do 30. prosinca igramo još deset utakmica. Ma, nisu mi problem utakmice već dugačka putovanja. To me zaista umori - rekao je Vori.

Uskoro će i pripreme reprezentacije za EP u Austriji.

- Jedva čekam. Znam da ovoga puta nemamo imperativ osvajanja medalje, ali mi ćemo probati otići do kraja pa što bude - istaknuo je Vori.

Andreja je drugi put za redom najbolja rukometašica.

- Još uvijek mi je žao što nas neće biti na SP-u koje počinje za 10 dana. Rame mi je sada dobro i danas ću igrati za Podravku protiv Izgradnje - istaknula je.

Najbolji sudački par su Golubica i Milošević, dok je najbolji trener po sedmi put Lino Červar koji zbog obaveza u Metalurgu nije mogao doći.

Šteta je što na izbor nije došao niti jedan rukometaš ili rukometašica, barem oni koji su u Zagrebu. Kažu da je izbor bio u vrijeme treninga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije