Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŽAO IZBORNIKA

Vori: Tri plate za šest reprezentacija?! Goluža je bio u pravu!

Igor Vori Slavko Goluža
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
27.01.2014.
u 23:00

– Pogrešno su interpretirali izbornika, ali sigurno je da uvjeti nisu bili zadovoljavajući. Ne možete mi reći da na tri plate za večeru dođe šest reprezentacija... – rekao je Vori.

Kapetan Igor Vori stao je uz Slavka Golužu koji je kritizirao danske organizatore turnira:

– Pogrešno su interpretirali izbornika, ali sigurno je da uvjeti nisu bili zadovoljavajući. Ne možete mi reći da na tri plate za večeru dođe šest reprezentacija... Pa računajte koliko to ljudi jede! U Hrvatskoj su spavali u finim hotelima. Znam da istina boli kad kažemo, podržao nas je i Nikola Karabatić, ali da nismo imali adekvatne uvjete izvan rukometa, nismo imali. A kod sportaša to je najvažnije...

Je li ovo bilo, nakon devet velikih turnira, vaše zadnje prvenstvo?

Dokle god me budu htjeli, bit ću tu. To mi je čast!

>> Nismo zaslužili ništa više od ovog četvrtog mjesta!

>> Červar: Hrvatska je mogla napraviti i više...

Komentara 25

BI
Bilstein
07:18 28.01.2014.

Znaci da su Srbi bili u pravu kad su se prvi zalili i ja im vjerujem posto ja zivim u Danskoj vise od 20 godina i znam kakvi su danci.

GA
Gambit
08:41 28.01.2014.

Vori je velikan našeg športa i nemam razloga takvom čovjeku ne vjerovati. Budući da sam bio u Danskoj, mogu kazati da nisu nam do koljena što se tiče gostoljubivost.

DU
Deleted user
09:37 28.01.2014.

glavno da je yutarnji odmah ocrnio izbornika jer se je usudio braniti sve sto pocinje s "H"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije