Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE ZDRAVKO ZOVKO

Vori se zna prilagoditi sudačkom kriteriju

Igor Vori
Reuters
22.01.2010.
u 17:06

Europska prvenstva uvijek su donosila iznenađenja, ovo u Austriji osobito: Mađari su oteli bod Francuzima, Austrijanci Islanđanima! Često iznenađuje i tijek dvoboja, evo mi smo se do same završnice mučili i s Norvežanima i s Ukrajincima.

Često iznenađuje i tijek dvoboja, evo mi smo se do same završnice mučili i s Norvežanima i s Ukrajincima. Ne zabrinjava me što naši rukometaši ne igraju onako kako bi mnogi željeli, lepršavo kako su nas naviknuli. Najvažnije je osvajati bodove.

Uvjeren sam da će momčad dizati razinu igre kako turnir bude odmicao. Ulazak Lackovića rasteretit će Vukovića i Duvnjaka, važno je da Balić i Alilović zadrže kvalitetu, Vori također, jer oni su okosnica momčadi. Igor je imao problema sa sudačkim kriterijem, ali važno je da su suci istim naočalama gledali i suparnike. Očito je da sada sude neke stvari na koje prije nismo navikli.

Vori je već tijekom utakmice pokazao da se prilagođava i to je kvaliteta igrača i momčadi. Očekujem da ćemo s Rusima igrati bolje nego do sada. Imaju dobre pucače Igropula i Rastvorceva, vjerujem da ćemo im parirati 3-2-1 obranom. Razigravači Filipov i Ivanov dobro surađuju s kružnim napadačem Čipurinom, a dobar je i Kovaljev na desnom krilu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije