Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
produljio vjernost

Vori potpisao novi ugovor, ostaje u Parizu do 2017.

29.01.2015., Doha, Katar - Konferencija za medije hrvatske muske rukometne reprezentacije dan nakon poraza od Poljske u cetvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru odrzana je u Marriot Marquis City Center Doha Hotel u kojem je smjestena nasa reprezentacija.
Goran Stanzl/PIXSELL
06.03.2015.
u 10:37

Teško da će Vori igračku karijeru završiti u PPD Zagrebu.

Igor Vori, kapetan hrvatske rukometne reprezentacije, i Fahrudin Melić, reprezentativac Crne Gore, potpisali su nove ugovore s PSG-om.

Francuskom klubu ostat će vjerni do 2017. godine.

S obzirom na to da će Vori tada imati 37 godina, teško da će igračku karijeru završiti u PPD Zagrebu već će odmah na stolac direktora reprezentacije.

>>Balić izabrao: Babić i Metličić za povratak Hrvatske na vrh

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije