Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večer uoči utakmice

Vori: Popili smo jedno pivo, ali nismo pušili

\'23.01.2011., Malmo, Svedska - Svjetsko prvenstvo u rukometu, druga utakmica drugog kruga, Hrvatska - Svedska. Blazenko Lackovic i Ivano Balic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
25.01.2011.
u 10:35

- To su neistine. Znamo da je ta informacija došla od poljskih novinara koji su se zatekli na istome mjestu. Oni su lažima o našem noćnom opijanju htjeli unijeti nemir u našu reprezentaciju - rekao je izbornik Goluža

Večer uoči utakmice s Poljskom (utorak, 18.15 sati), ključne za odlazak u kvalifikacije za Olimpijske igre, hrvatski su rukometaši bili su u irskom pubu “Fagans” gdje su prema nekim navodima pili i pušili do 23.15. Pub je u blizini hotela, a isti izvor kaže da su igrači naručili nekoliko rundi Guinnessa, jakog irskog piva, i kupovali cigarete na automatu.

To zasigurno nije prvi takav izlet kauboja (koje je dio navijača nakon ispadanja iz borbe za medalje posprdno nazvao indijancima), ali dosad je sve to prikrivao rezultat. Kojeg u Švedskoj nema..

- To su neistine. Znamo da je to informacija došla od poljskih novinara koji su se zatekli na istome mjestu kao i mi. Oni su svojim lažima htjeli unijeti nemir u našu reprezentaciju. Istina je da smo poslije večere otišli svi zajedno, igrači i stručni stožer u šetnju. Na pola sata svi smo svratili na jedno piće i već u 23.15 bili smo u hotelu. Čelnici Saveza znali su da ćemo navečer ići u šetnju i na piće. Isto smo bili u šetnji i jučer ujutro i svi zajedno smo popili kavu. Svim zlonamjernicima mogu samo poručiti da je momčad složna i da nas ovakve laži neće dekoncentrirati - rekao je izbornik Slavko Goluža.

Igor Vori, kapetan reprezentacije, istaknuo je:

- Naravno, nakon rezultatskog neuspjeha sada svi traže dlaku u jajetu. Neki idu tako daleko da izmišljaju stvari. Ne vidim ništa loše u tome što smo se svi zajedno družili i što je svatko popio po jedno pivo. Zar je jedno pivo grijeh? Meni je žao što ovakvih druženja nije bilo i ranije. A što se tiče pušenja, pa to je smiješno. Ovdje u Švedskoj je zabranjeno pušenje u zatvorenim objektima i ti novinari koji su to izmisliti morali su to znati. Nemamo se mi u stvari kome što opravdavati i nemamo što skrivati. Zaista ne vidim ništa loše u tome da smo se družili - zaključio je Vori.

Komentara 38

SA
Sarmat
12:32 25.01.2011.

Pa i do sad su uvijek an cigaretama i pivi pobijeđivali. Jedino novo je Goluža i znači da tu šteka.

LU
lukavg
14:40 25.01.2011.

Nisu pušili, al su spušili...

AU
autoritet
13:08 25.01.2011.

PA NEKA PIJU I PUŠE! Balić to radi čitav život pa je najbolji na svijetu. Kao da to ima ikakav utjecaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije