Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reprezentacija

Vori: Narančasta boja je baš dobra

Rukometaši (1)
Foto: Borna Filić/Pixsell
1/22
11.06.2012.
u 20:11

Rukometaši Hrvatske obavili su prvi dan testiranja na Kineziološkom fakultetu, a skupina igrača (Vori, Balić, Duvnjak, Kopljar, Čupić) s izbornikom Golužom bili su na svečanom potpisivanju ugovora između HRS-a i tvrtke Eurorent.

Potom su otišli posjetiti djecu iz udruge oboljelih od malignih bolesti “Ljubav na djelu” u Klaićevoj bolnici.

Igrači su došli u novoj opremi. U oči odmah upada nijansa narančaste.

– Nije to loše. Baš mi se sviđa nova oprema – rekao je kapetan Igor Vori.

Manjih rpoblema s opremom imao je Marko Kopljar s obzirom na njegovih 2,10 metra visine.

– Veći problem od opreme bit će kako se izboriti za 14 mjesta koje vode u London. Ima nas dvadeset, svi smo zdravi i svi se nadamo – istaknuo je Vori koji je sto posto siguran jer boljeg kružnog napadača u ovom trenutku nemamo.

Slavko Goluža pratio je malo kvalifikacije za svjetsko prvenstvo u Španjolskoj 2013. godine. Posebice je pratio igru Mađarske koja je pobijedila Norvešku (27:21). Naime, Mađarska je s nama u skupini na olimpijskom turniru.

– Nakon duljeg vremena za Mađarsku zaigrao je Laszlo Nagy i odmah postigao šest pogodaka. On im je veliko pojačanje, ne samo u napadu nego i u obrani – istaknuo je Goluža.

Crna Gora izgubila je samo s pogotkom razlike u Švedskoj.

– To je veliko iznenađenje. Čak sada u uzvratu mogu i izbaciti Švedsku sa Svjetskog prvenstva – rekao je izbornik Goluža.

Ključne riječi

Komentara 1

CR
crnaguja1950
16:16 12.06.2012.

opet lakrdija....od kad je narančasta naša nacionalna boja?gdje?pa nismo faking nizozemci......užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije