Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETEKLA Moser-Proll

Vonn postala rekorderka po broju pobjeda u Svjetskom kupu

'Tiger Woods and Lindsey Vonn attend the \'Punk: Chaos to Couture\' Costume Institute Benefit Met Gala at the Metropolitan Museum of Art in New York, NY on May 6, 2013.Photo: Press Association/PIXSELL
'Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL'
19.01.2015.
u 23:04

Bila je to 63. pobjeda u ovom natjecanju, jedna više od rekorderka Annemarie Moser-Proll (62). Nenadano, nazočio je i njen momak Tiger Woods (39), jedan od najboljih golfera svih vremena.

Superveleslalomskom pobjedom u Cortini D'Ampezzo, Lindsey Vonn (na slici) postala je najuspješnijom skijašicom u povijesti Svjetskog kupa. Bila je to 63. pobjeda u ovom natjecanju, jedna više od rekorderka Annemarie Moser-Proll (62). Nenadano, nazočio je i njen momak Tiger Woods (39), jedan od najboljih golfera svih vremena.

– Iznenadio me. Stalno mi je slao poruke da je uz mene, a zapravo je došao ovamo - kazala je Lindsey.

One četiri ukupne pobjede u Svjetskom kupu Vonn je izborila kroz 32 pobjede u spustu, 21 u superveleslalomu (super-G), tri u veleslalomu, dvije u slalomu i pet u kombinaciji. Njena prednost pred Moser-Proll je bila u većem broju utrka, odnosno u tome što se u zlatno doba velike Austrijanke nije vozio super-G.

>> Kostelić konačno na postolju: U Wengenu stigao do 3. mjesta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije