Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na pomolu skandal?

Vodstvo lige poručilo QPR-u i Chelseaju: Rukovat ćete se!

'Queens Park Rangers\' Anton Ferdinand (R) is marked by Chelsea\'s John Terry before a corner kick during their FA Cup soccer match at Loftus Road in London January 28, 2012.   REUTERS/Eddie Keogh (BR
'EDDIE KEOGH'
15.09.2012.
u 09:07

Prvi put će se nakon optužbi za rasizam Chelseajev kapetan John Terry suočiti s Antonom Ferdinandom.

Moglo bi biti škakljivo danas na Stamford Bridgeu. Naime, prvi put bi se nakon optužbi za rasističko vrijeđanje kapetan Chelseaja John Terry (kojega je sud oslobodio krivnje) trebao susresti s braničem Queen\'s Park Rangersa Antonom Ferdinandom. I ne samo to, ta dvojica bi se trebala i rukovati jer je vodstvo engleske Premijerne lige odbacilo mogućnost da se ta tradicija za ovu utakmicu - zaboravi.

- Pravila su pravila, i mi ćemo ih poštovati - rekao je menadžer Chelseaja Roberto di Matteo, no Ferdinand je već izjavio kako nema namjeru pružiti ruku Terryju, niti njegovom suigraču Ashleyu Coleu, koji je u cijeloj priči stao na stranu kapetana Chelseaja.

Klubovi su pristali na rukovanje, ali ističu kako ne mogu svoje igrače natjerati na to, pa će svaki pojedinačno odlučiti hoće li se rukovati ili ne. Uglavnom, bit će zanimljivo danas prije utakmice u Londonu...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije