Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA I U FRANCUSKOJ

Voditelj Antoniji Mišuri dao cvijeće, a onda u studio uletio njezin dečko

Antonija Mišura
Foto: screenshot/youtube
17.11.2013.
u 17:25

Voditelj emisije dao je 25-godišnjoj Šibenčanki cvijeće, a onda je u studio upao njezin dečko Marko. Iako ljutita lica, sve je ispalo kao dobra šala.

Antonija Mišura od ove sezone igra u Toulouseu, gdje je osim igrom Francuze vrlo brzo osvojila i izgledom. Za gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji dogodila se vrlo zanimljiva scena.

Voditelj emisije dao je 25-godišnjoj Šibenčanki cvijeće, a onda je u studio upao njezin dečko Marko. Iako ljutita lica, sve je ispalo kao dobra šala.

U emisiji je Antonija Francuzima između ostalog otkrila da joj je lijepo čuti kompliment na račun izgleda, ali kako je ona prije svega košarkašica.

– Cijelu sebe dajem košarci, cijeli život je treniram, a svejedno se i dalje u prvi plan stavlja moj fizički izgled. Lijepo je čuti kompliment na svoj račun, to godi svakoj ženi, ali ja sam prije svega košarkašica i htjela bih da me ljudi pamte po tome. Ako svojim izgledom mogu pomoći klubu u marketinškom smislu, to je u redu i to mi ne smeta – rekla je Mišura te zaključila:

– U Francusku sam došla profesionalno igrati košarku, ništa drugo. Imamo novu, čini mi se i najmlađu momčad u prvenstvu, i znam da ćemo se dokazati. Treba nam samo malo vremena da se uigramo. Ova je liga jača od hrvatske i, ako se tu dokažeš, znači da ipak nešto vrijediš.

Gostovanje Antonije Mišure u emisiji možete pogledajte ovdje.

>> Antonija Mišura najgrublja je igračica francuske lige!?

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar sjena_vjetra
sjena_vjetra
19:37 17.11.2013.

Eh, ljepotice, nemate momčad kad ste djevojke...

FO
fora245
22:23 17.11.2013.

prava hdz-ovka

Avatar mohito
mohito
19:34 17.11.2013.

antonija je definitvno nas naljepsi izvozni proizvod - a pri tome je stvarno dobra kosarkasica - ovo sa uletom decka bas nije izgledalo nit lijepo nit duhovito, ali mozda je blo i namjesteno, obzirom na tip emisije ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije