Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro u Poljskoj i Ukrajini

Voditelj gradnje stadiona u Varšavi dao otkaz i dobio – bonus!

'General view of the construction site of Poland\'s National Stadium, built for Euro 2012, in Warsaw June 3, 2011. Poland\'s Prime Minister Donald Tusk on Thursday warned builders of flagship infrastr
'KACPER PEMPEL'
14.02.2012.
u 15:42

Iako je probio rok izgradnje za šest mjeseci, Rafal Kaplar dobio je 180.000 dolara bonusa, koji mu je jamčio ugovor iz 2008. godine.

Voditelj gradnje nacionalnog stadiona u Varšavi dao je otkaz pritisnut rokovima i stalnim odgađanjima završetka gradnje zdanja na kojem će se otvoriti Europsko nogometno prvenstvo za nešto manje od četiri mjeseca.

Rafal Kaplar odstupio je s dužnosti u ponedjeljak, ali već danas je vijest koja je procurila u javnost – da je svejedno primio bonus od 180.000 dolara – razbjesnila poljsku javnost.

Inače, Kaplar je probio rokove za šest mjeseci, a iako je svečano otvaranje bilo krajem siječnja, stadion se i dalje ne može koristiti zbog sigurnosnih razloga.

Komentara 1

DU
Deleted user
08:36 16.02.2012.

Ak je to stadion sa slike... , izgleda prekrasno. O sigurnosti ja nebi... !! Očito da i Poljaci nisu pošteđeni genijalaca koji sklapaju ugovore na svoju štetu kao i naši dični političari i ostali... !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije