Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKO DOĐE PRAVA PONUDA

Vlasnik Intera: Moguća je prodaja Matea Kovačića

Mateo Kovačić
DPA/PIXSELL
26.01.2015.
u 13:28

- Oni su nam važni, s Mateom i Shaqirijem imamo ugovor do 2019., ali sve je moguće, nećemo žmiriti na eventualnu ponudu za njih... - rekao je Thohir.

Vlasnik Intera Erick Thohir poručio je da je moguća prodaja mladih i talentiranih Matea Kovačića i Maura Icardija ako dođe zadovoljavajuća ponuda.

- Oni su nam važni, s Mateom i Shaqirijem imamo ugovor do 2019., ali sve je moguće, nećemo žmiriti na eventualnu ponudu za njih... - rekao je Thohir za Goal.com.

 Inter je iz Bayerna doveo Shaqirija iako je Liverpool bio blizu realizacije posla.

- Bili smo svjesni da nam nedostaju krila i zato smo doveli Podolskog, svjetskog prvaka, koji je igrao u Bayernu i Arsenalu. S druge strane, želimo imati momčad prosječne dobi od 26,5 godina, zato trebamo mladiće poput Matea Kovačića, Maura Icardija i sada Shaqirija, da budu naša budućnost. Uostalom, Inter nije ništa manji klub od Liverpoola!

>> Čitavi intervju pročitajte na portalu Goal.com

>> Kovačić, Badelj i Bilić u prvom planu nogometnih kupova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije