Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.12.2018. u 20:45

Nogometaši CSKA šokirali su Santiago Bernabeu. U posljednjem kolu Skupine G u Ligi prvaka moskovska momčad je pobijedila Real s 3:0.

Gostima je bilo dovoljno pet minuta u prvom poluvremenu da utišaju tribine u Madridu. U 37. minuti zabio je Čalov, a u 42. je Šenikov povisio na 2:0. Pobjedu je u 73. minuti potvrdio Sigurdsson, asisten je bio Vlašić.

Real Madrid - CSKA
1/7

U osminu finala Lige prvaka plasirali su se Real i Roma, dok će Viktoria Plzen igrati u šesnaestini finala Europske lige.

Real je imao inicijativu u prvih pola sata, čak je i Asensio pogodio vratnicu. A onda je CSKA iz dva udarca na Realova vrata zabio dva gola.

U nastavku je trener Solari napravio dvije izmjene i u igru je ubacio Balea i Kroosa ali ništa nisu uspjeli napraviti. Moskovljani su se uspješno branili, a u 73. minuti Sigurdsson je potvrdio veliki trijumf Moskovljana na Bernabeuu.

Luka Modrić je cijelu utakmicu odgledao na klupi kraljevskog kluba, dok su u momčadi CSKA od prve minute igrali Nikola Vlašić i Kristijan Bistrović.

U drugoj utakmici u skupini Viktoria Plzen je pobijedila Romu s 2:1 i na proljeće će natjecanje nastaviti u Europskoj ligi.

Poredak: Real 12, Roma 9, Viktoria Plzen i CSKA po 7.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

Komentara 19

TO
Tomi0713
19:43 12.12.2018.

Pa ti stavi Luku na klupu

GR
gragakarlovac
20:10 12.12.2018.

Prije nego sto se rusofili rasplesu, Real je vec osigurao prolaz pa je ovo valjda prodano za kladionice

MA
Marsijanac
20:48 12.12.2018.

Real je igrao bez veze u sirinu. Nisu imali igraca koji je sposoban jedan na jedan stvoriti visak. Vlasic je odigrao dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije