Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE VLAK, IDE VLAK...

Vlak: Posljednji odlazak iz Dinama bio je prestresan

Marjan Vlak
Marko Prpić | Pixsell
03.11.2009.
u 08:06

Marijan Vlak prihvatio je mjesto sportskog direktora SRC Lučko. Vratarsku karijeru počeo je u Mladosti uz Petrinje, potom je branio za Dinamo (osvojio prvenstvo bivše Jugoslavije 1982. godine), Zagreb i Segestu.

Trenerskim poslom bavi se od 1997. godine kada je na klupi Dinama zamijenio Otta Barića. Te godine ostvario je legendarnu pobjedu 5:0 nad Partizanom u drugom pretkolu Lige prvaka. Uz Dinamo, trenirao je Slaven Belupo, Ferencvaros, Žilinu i Videoton.

Želimo nogometašice

- Zasitio sam se trenerskog posla. Iskreno, moj posljednji odlazak iz Dinama, u ožujku ove godine, bio je previše stresan i odlučio sam nešto mirnije raditi. S Plahutarom se znam, još iz djetinjstva. Oboje smo rodom iz Petrinje. Kada mi je iznio svoju ideju, nisam previše razmišljao - rekao je Vlak.

Kako to da vas prijatelj iz djetinjstva nije nagovorio da preuzmete momčad drugoligaša Lučkog čiji je on predsjednik?

- Odmah sam mu rekao da me to ne zanima. Mogu pomoći ponekim savjetom, ali ništa više od toga - istaknuo je Vlak.

Biti direktor jednog ovakvog centra za Vlaka će biti ogroman motiv.

- Posla će biti puno. Nogometno igralište želimo maksimalno iskoristiti za treninge djece, od pionira do juniora. Svoje mjesto naći će i veterani, ali otvorena je mogućnost i za rekreaciju. Samo u Lučkom ima preko 150 tvrtki. Zašto ne oformiti i ženski nogometni sastav? - istaknuo je Vlak.

Sportska dvorana bit će završena sljedeće godine, negdje početkom proljeća.

Na katu fitness, aerobic

- Cilj je da sportske objekte popunimo godišnje 70 do 80 posto. Dvorana je rukometnih dimenzija i uz nju će na katu biti još prostori za vježbanje, fitness, aerobic, pilates. U dvoranu bi trebali privući veći broj ženske populacije. Naravno, želja je da ovaj jedinstveni sportski centar prepoznaju svi stanovnici Zagreba. Neka dođu u Lučko na izlet i neka se zabave u našem centru. Imat će što za vidjeti - zaključio je Marijan Vlak.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar marquis
marquis
09:08 03.11.2009.

Pravi je Vlak! Stalno su mu žene na usnama :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije