Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident uoči presice

Šuker: Vlajčevićem i Dinamom neka se bavi komisija

Davor Šuker
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/2
01.10.2015.
u 16:05

Novinarima Indexa nije dopušteno da uđu u dvoranu u kojoj je bila konferencija, a Šuker je uzeo mobitel jednom od njih.

Pregovori Kluba navijača Uvijek vjerni i Hrvatskoga nogometnog saveza završeni su potpisivanjem trogodišnjeg ugovora o suradnji.

– Nogomet se igra zbog navijača, oni nas, kako kažu, trebaju bodriti i pratiti. Sjetimo se 1998. godine, u Francuskoj smo bili najbolja navijačka skupina svijeta, nadamo se da ćemo to vratiti. Svjesni smo problema, cijela jugoistočna regija ih ima. Već smo puno puta pozivali policiju i sva tijela da krenemo u borbu s njima. Želimo uspostaviti pravu suradnju, znamo što nam znači Francuska ‘98. i sve ćemo učiniti da budemo i u Francuskoj 2016. godine – kazao je Davor Šuker o ugovoru s navijačkim klubom.

Novi predsjednik KN Uvijek vjerni Tomislav Milais govorio je o pozivu na bojkot i na odustajanje dijela navijačkih podružnica.

– Od 43 podružnice, samo su dvije otišle, a jedna je zamrznula svoj status u klubu navijača. Pravi navijači nikada neće biti za bojkot, oni će uvijek biti vjerni reprezentaciji, naciji i domovini – kazao je Milais te dodao da Uvijek vjerni nikad nisu birali izbornika, nisu ni Čačića, ali u anketama ih je najviše bilo za Prosinečkog, Bilića i Kranjčara.

– A oni imaju ugovore – rekao je Milais.

Šuker nije bježao od odgovora na pitanje koje nije imalo veze s navijačkim klubom i ugovorom.

Naime, još se ne zna što je novo vezano uz navodnu Dinamovu pozajmicu disciplinskom sucu Krešimiru Vlajčeviću.

– Kao predsjednik HNS-a, neću utjecati na komisije, bilo disciplinsku, sudačku..., one moraju biti neovisne. Neću se baviti istragom, neka se time bavi nadležna komisija. HNS se brine o svim igračima, igračicama, malonogometašima, a posao nadležne komisije jest da istražuje – rekao je Šuker koji je prije konferencije za novinare uzeo mobitel novinaru Indexa (ubrzo mu je vraćen), a novinarima tog portala nije dozvoljeno da uđu u dvoranu u kojoj je bila konferencija.         

– Istina je da je predsjednik uzeo mobitel koji je odmah vraćen, nikoga nije napao. Pokušao sam novinarima Indexa objasniti zašto ne mogu ući. Svi mediji pišu kritički, ali huškački bojkot ne možemo dopustiti i zato im je spriječen pristup događajima HNS-a – kazao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.     

>>Izvršni odbor HNS-a skriva se pod Mamićevom suknjom, a svi su 'potpisali' odluke

Komentara 27

ZW
zweistein
17:02 01.10.2015.

...ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj mojoj lijepoj zemlji HRVATSKOJ........

PO
pozornik66
16:59 01.10.2015.

Tako i treba neka indexovvi idu u Beograd na sastanke

ZO
zoom
17:35 01.10.2015.

bravo šuker i HNS! neprijatelje hrvatske reprezentacije treba jasno označiti i udaljiti od iste jer oni bolesni tekstovi puno mržnje prema hrvatskoj jasno govore o kakvim se tu osobama radi!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije