Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Disciplinski sudac

Vlajčević kaznio Hajduk, Rijeku, Bilića, Brbića, Mamića...

Dinamo - Hajduk
Foto: Sanjin Strukić/ PIXSELL
21.05.2014.
u 19:34

Rijeka I Hajduk kažnjeni su jer su njihovi navijači uzrokovali prekide utakmica, Mamić zbog komentiranja suđenja u utakmici protiv Istre, a Bilić i Brbić jer su u medijima govorili o sumnjivoj vezi Dinama i Lokomotive

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević kaznio je Hajduk, Rijeku, Zorana Mamića, Marina Brbića i Matu Bilića. Rijeka I Hajduk kažnjeni su jer su njihovi navijači uzrokovali prekide utakmica, Mamić zbog komentiranja suđenja u utakmici protiv Istre, a Bilić i Brbić jer su u medijima govorili o sumnjivoj vezi Dinama i Lokomotive.

Evo i obrazloženja:

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević donio je odluke o kaznama za klubove čiji navijači su prouzročili prekide igre na utakmicama 35. kola MAXtv Prve lige: HNK Rijeka kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 10.000 kuna (utakmica Lokomotiva-Rijeka), a HNK Hajduk s 15.000 kuna (utakmica Hajduk-Osijek) budući se radi o ponovljenom istom prekršaju od strane navijača HNK Hajduk.

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Po prijavi Povjerenika za natjecanje nakon provedenog postupka kaznio je predstavnika GNK Dinamo Zorana Mamića s 2.000 kuna, a predsjednika Uprave HNK Hajduk Marina Brbića s 3.000 kuna zbog povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika nakon odigranih utakmica 33. kola MAXtv Prve lige.

Po prijavama Povjerenika za natjecanje pokrenuo je nove postupke i zatražio očitovanje od igrača RNK Split Mate Bilića i predsjednika Uprave HNK Hajduk Marina Brbića zbog neprimjerenih izjava objavljenih u medijima 16.05.2014. godine.

>>Brezni odlučio: Derbi Dinamo-Hajduk registriran rezultatom 3:0

Komentara 3

NR
ne.reci.mi.dvaput
08:48 22.05.2014.

hahaha...koja sprdačina

SV
sven222
09:04 22.05.2014.

Vlajčeviću, jel te sram pogledati djeci u oči ??? ma ne vjerujem jer takvi kao ti nemaju srama i to su za tebe norme ponašanja...ti sa svojim kaznama samo potvrđuješ priče o prljavštini u našem nogometu...kako to da nijedna utakmica nije prekinuta kod povika dinamovih navijača...ma dobila sudačka naredbu da se to ne smije raditi jer bi si šefa mogli naljutiti

DU
Deleted user
19:18 22.05.2014.

Kada bi se Kodeks o ponašanju nogometnih djelatnika promjenivao na Zdravka Mamića on bi po ovim mjerilima dobio kaznu od 10 milijuna eura i doživotan izgon iz hrvatskog nogometa. Sprdačina od Fudbalskog saveza hrvatske i Mamićeve nogometne l(j)ige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije