Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lazio i Torino igrali 1-1

Vlahović spasio Juventus u nadoknadi, Bologna bila na korak do senzacije

Foto: reuters
1/3
16.04.2022.
u 22:25

Gosti iz Bologne bili su nadomak prve pobjede protiv Juventusa nakon 11 godina, sve do pete minute nadoknade vodili su sa 1-0, ali onda je Vlahović uspio spasiti bod domaćima

Susret 33. kola talijanskog nogometnog prvenstva između Juventusa i Bologne u Torinu okončan je rezulttom 1-1 (0-0).

Gosti iz Bologne bili su nadomak prve pobjede protiv Juventusa nakon 11 godina, sve do pete minute nadoknade vodili su sa 1-0, ali onda je Vlahović uspio spasiti bod domaćima.

Bolognu je u vodstvo u 52. minuti doveo Arnautović, a gosti su mirno držali tu prednost do 84. minute kada su u istoj akciji ostali bez dvojice igrača. Zbog prekršaja na Morati tik izvan kaznenog prostora isključen je Soumaoro, dok je potom Medel pokazao nevjerojatan nedostatak inteligencije. Zbog prosvjeda je prvo dobio žuti karton, ali to ga nije ušutkalo već je nastavio prigovarati sve dok ,u glavni sudac nije pokazao i drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton. 

Foto: reuters

S dva igrača manje Bologna je odolijevala sve do pete minute nadoknade, a onda je Vlahović ipak uspio ugurati loptu u gol.

Četvrti Juventus sada ima 63 boda, osam manje od vodećeg Milana, šest manje od drugog Intera, a tri manje od trećeg Napolija, dok je Bologna ostala 13. sa 38 bodova.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 33. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio i Torino su u Rimu igrali 1-1 (0-0). Momčad koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, koji je zbog suspenzije susret pratio iz lože umjesto s ruba terena, bila je nadomak pobjede jer je sve do druge minute sudačke nadoknade vodila sa 1-0, a prednost joj je osigurao Pellegri koji je u 56. mi nuti glavom zakucao loptu u mrežu nakon udarca iz kuta. No, u drugoj minuti nadoknade najbolji strijelac Serie A Immobile izmaknuo je pozornosti svojih čuvara i također glavom zatresao mrežu nakon ubačaja Milinović-Savića.

Joip Brekalo odigrao je čitav susret za Torino kod kojega je Marko Pjaca ostao na klupi, dok je Toma Bašić za Lazio ušao u 69. minuti.

Šesti Lazio sada ima 56 bodova, kao i sedma Fiorentina koja je ranije u subotu sa 1-0 svladala Veneziju, bod više ima peta Roma, dok je Torino 11. sa 40 bodova.

Na vrhu je Milan sa 71 bodom, dva manje uz utakmicu manje ima drugi Inter.

>> Navijač Hajduka u deliriju:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije