Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Škotskoj bez milosti

Vlada zaprijetila prekidom nogometnog prvenstva

Koronavirus u svijetu
Foto: Reuters/PIXSELL
11.08.2020.
u 11:21

Utakmica Aberdeena i St Johnstonea je u petak odgođena jer su dva igrača bila pozitivna na COVID-19

Škotska vlada je upozorila u utorak da bi mogla prekinuti novu nogometnu sezonu nakon što je branič Celtica Boli Bolingoli prekršio pravila karantene.

Bolingoli (25), koji je igrao na utakmici Celtica i Kilmarnocka (1:1) u nedjelju, nije bio u karanteni nakon što se vratio iz Španjolske.

Belgijanac se ispričao, a Celtic je potvrdio da će provesti istragu.

- Trenutačno raspravljamo s klubom i Savezom kako bismo utvrdili činjenice - objavila je škotska vlada u priopćenju u utorak.

- Ako se potvrdi da još neki ozbiljan incident u škotskom nogometu s kršenjem protokola čime se riskira javno zdravlje, tada škotska vlada neće imati puno izbora nego da razmotri je li potrebna pauza u nogometu u Škotskoj.

Utakmica Aberdeena i St Johnstonea je u petak odgođena jer su dva igrača bila pozitivna na COVID-19, a šest ih je u samoizolaciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije