Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostanite doma

Vježbajte s Vidom! Pogledajte kako vatreni održava formu kod kuće

Domagoj Vida
Foto: hns-cff.hr
1/2
09.04.2020.
u 10:18

Ovaj put u akciji je bio srebrni vatreni Domagoj Vida, koji trenutačno igra za Beşiktaş

Branič hrvatske reprezentacije Domagoj Vida (30) uskočio je u ulogu kondicijskog trenera te demonstrirao trening snage s girjom, a igrači Hajdukove druge momčadi pokazali su vježbe elementarne tehnike. 

Hrvatski nogometni savez projektom "Vježbaj doma" svakodnevno objavljuje video s individualnim treningom koji mladi nogometaši mogu izvesti kod kuće, bez dodatnih sprava i pomagala.

Ovaj put u akciji je bio srebrni vatreni Domagoj Vida, koji trenutačno igra za Beşiktaş.

Turski savez je među posljednjima prekinuo nogometno prvenstvo zbog pandemije koronavirusa, pa hrvatski reprezentativac trenira kod kuće.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar PatriciaII75
PatriciaII75
10:32 09.04.2020.

Michelle, 31. mychat.fun/xlove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije