Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide za predsjednika?

Vitalij Kličko završio boksačku karijeru: Ukrajina me treba!

Vitalij Kličko
Foto: Reuters (Ilustracija)
17.12.2013.
u 09:48

Tijekom svoje bogate karijere ubilježio je 45 pobjeda, a od toga čak 41 meč završio nokautom. Doživio je svega dva poraza.

Vitalij Kličko, jedan od najboljih boksača u povijesti, odlučio se oprostiti od sportske karijere te posvetiti politici i prosvjedima koji već neko vrijeme traju u Ukrajini. Kličko će sada graditi novu vrstu karijere, a od njega se očekuje i da se uskoro kandidira za predsjednika Ukrajine.

– Hvala svima, ali ovo je kraj moje boksačke karijere. Bila mi je čast biti WBC prvak, uvijek ću biti ponosan na taj naslov – rekao je Kličko.

Proglašen je počasnim WBC prvakom, što mu daje priliku da se odmah bori za njihov naslov svjetskog prvaka ako vrati se vrati boksu.

– Ova situacija ostavlja teorijsku mogućnost da se vratim u ring, ali ne mogu to ni zamisliti u ovakvoj situaciji. Sada sam potpuno posvećen politici u Ukrajini i osjećam da sam potreban ljudima ovdje. Moj brat Vladimir donosit će nove sportske uspjehe, a ja ću ga, kao i uvijek, podržavati, kao što on podržava mene u političkoj borbi – rekao je stariji Kličko.

Tijekom bogate karijere ubilježio je 45 pobjeda, od toga čak 41 meč završio nokautom, a doživio je svega dva poraza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije