Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljud

Visković: Bez obzira na Zagreb i Osijek, mi želimo Gruziju

\'26.03.2011., Gruzija, Tbilisi - Hrvatska navijaci u centru Tbilisia.Hrvatska danas igra kvalifikacije za Euro2012 protiv Gruzije na stadionu Boris Paichadze. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
04.04.2011.
u 18:33

Zbog tehničkih detalja organizacije utakmice s Gruzijom u srijedu će se u Splitu sastati Zorislav Srebrić i Josip Grbić.

Blokada u Poljudu, mislimo na poslovanje, traje, jer teško će se netko od vodećih ljudi kluba drznuti donositi neke ozbiljnije odluke u vrijeme kada se bira nova uprava, a skoro bi trebala biti održana i Skupština Hajduka na kojoj bi trebao biti izabran novi Upravni odbor.

Tako da aktualnoj garnituri, od trenera Vučevića pa do predsjednika NO-a Petroslava Sapunara, predstoji odraditi ovih sedam utakmica. A na novim ljudima je da se odrede prema poslovanju bijelih u budućnosti.

Zadatak ovog vodstva kluba je zaključiti priču o organizaciji utakmice Hrvatska – Gruzija, koja se igra 4. lipnja, a oko koje se u javnosti nepotrebno stvorila velika tenzija. Dogradonačelnica Splita Anđelka Visković bila je vrlo jasna u svom istupu.

– Bez obzira na javljanje Osijeka i Zagreba, mi smo pri istom stavu, dakle želimo organizaciju utakmice s Gruzijom – kazala je Visković.

Ali, javno je izgovorila sve ono što Splićani misle o četrnaestogodišnjem neigranju Hrvatske u Poljudu u kvalifikacijskim utakmicama. Na te njezine riječi iskočio je Osijek, iskazao spremnost da organizira utakmicu. A Dinamova direktora Vrbanovića, koji je kazao da se može igrati u Zagrebu i da će Maksimir "biti kao iz bajke", ne možemo uzeti zaozbiljno, više se Vrbanović nekome želio dodvoriti nego što je bio iskren. Maksimir će početkom lipnja biti kao iz bajke, ali za koncert Bon Jovija, nikako za nogometnu utakmicu.

Visković je tehničke detalje oko organizacije utakmice prebacila na Hajduk. Sastanak predsjednika bijelih Josipa Grbića i glavnog tajnika HNS-a Zorislava Srebrića trebao bi se održati u srijedu.

– Sve ćemo znati nakon sastanka s HNS-om – kratak je bio Grbić.

Komentara 5

VO
vojvo
06:38 05.04.2011.

žena u nogometu je smrt za nogomet i zato draga gospođo primite se lonaca i skuhajte si nešto familiji , a nogomet ostavite onima koji se razumiju u njega

DU
dubrovnik2011
19:22 04.04.2011.

hoce li sad split i platit svoj dio troskova ili sta?!ovi mijenjaju misljenje svaki drugi dan.nego,mene jedna stvar zbunjuje.stimac je hajdukov,navodno,kandidat,stimac,a samim tim i hajduk,ne priznaju hns.s kim se onda oni sastaju i sto dogovaraju?!ako je stimac toliko uvjeren da je on predsjednik,zasto se sa njim ne dogovre o tehnickim pitanjima,i njegovom tehnickim tajnikom brlekovicem,buduci da je utakmica u sestom mjesecu a on ce po njegovom mesijiskom izlaganju tada vec biti u rusanovoj?!?!mislim trebao je vec tamo biti onaj neki ponedjeljak,ali eto nije

PU
pumbica
19:46 04.04.2011.

Ako u Splitu igramo protiv Gruzije?Onda zbogom evropsako prvenstvo.Jer za našu repku je Poljud baksuz.Koga je rspka tamo pobjedila i kada je blažević vodio.Treba u Osjeku igrat jer je osjek isto naš grad....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije