Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA FEŠTA

Više od 1500 Tinjana Erliću priredilo doček za pamćenje

14.06.2022.
u 23:51

- Ugodno sam iznenađen! Hvala svim mojim Tinjanima, očekivao sam doček, ali ovakav ne. Mislio sam da ću se provesti u krugu obitelji, ali ovo je nadmašilo sva moja očekivanja - rekao je Erlić.

Martin Erlić posljednjih je dana postao nova zvijezda hrvatske nogometne reprezentacije i ponos svog Tinja. Zaslužio je to svojim dobrim igrama u vjerojatno najtežim utakmicama svoje karijere. 

>> Pogledajte video

Mladi 24-godišnji stoper talijanske Spezije večeras je došao s okupljanja reprezentacije u svoj rodni Tinj, a tamo ga je dočekalo oko 1500 mještana koji su priredili veliku bakljadu.

Njihovo iznenađenje je upalilo jer Martin nije to tako očekivao.

- Ugodno sam iznenađen! Hvala svim mojim Tinjanima, očekivao sam doček, ali ovakav ne. Mislio sam da ću se provesti u krugu obitelji, ali ovo je nadmašilo sva moja očekivanja. Još jednom hvala svim mojim sumještanima što su došli, kako oni kažu, na feštu meni u čast, ali i njima - kratko je rekao Erlić dok se rukovao s okupljenima i sve ih pozdravio. 

>> Tko je novi vatreni kojeg Dalić obožava? 'Radio u polju, nismo imali za benzin kad je išao u Dinamo'

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
08:32 15.06.2022.

Dobro je da imamo sada stopera poput Erlića, Šutala, Gvadriola . Četvrti soper ili Lovren ili dečko iz Borusie Dortmund. ili netko četvrti. Čaleta je spor, trom stoper, Vida lagano za penziju.

RE
RedTree
03:56 15.06.2022.

Bravo za momka. Najbolji par bi nam bio Erlić i Ćaleta. Oba igraju lige petice, u najboljim godinama su, već iskusni dosta van igrajući protiv top napadača, nisu skloni kiksevima za razliku od drugih u vrsti, koji su premladi, a obrana mora biti iskusna i sigurna ala Chiellini i Bonucci, znaju otvoriti igru iz obrane. Erlić će vjerojatno u Italiji brzo u jači klub, a Ćaleta je na korak do Premiershipa, htio ga Klopp, ali što on zna po nekima!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije