Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONA SE ŠIRI

Više od 100 pozitivnih u nižim engleskim ligama

Watford v Fulham - Premier League - Vicarage Road
Nigel French/PA Images/PIXSELL
08.01.2021.
u 19:14

"Tijekom posljednjeg kruga je testirano 3.507 igrača i klupskog osoblja iz 66 EFL klubova, a 112 pojedinaca je pozitivno", objavio je EFL u izjavi.

Vodstvo English Football League (EFL), koje upravlja s tri lige ispod Premiershipa (Championship, League One, League Two) objavilo je u petak kako je 112 osoba pozitivnih na koronavirus u posljednjem krugu testiranja.

EFL nije imenovao klubove ili igrače koji su bili pozitivni na novi koronavirus, tek kako će zaražene osobe provesti 10 dana u samoizolaciji.

"Tijekom posljednjeg kruga je testirano 3.507 igrača i klupskog osoblja iz 66 EFL klubova, a 112 pojedinaca je pozitivno", objavio je EFL u izjavi.

"Ovi rezultati odražavaju brzinu širenja virusa usred pojave nove varijante COVID-19, ali niski zabilježeni brojevi u većini klubova znače da smo i dalje sigurni da naši protokoli i dalje ublažavaju širenje zaraze kako je predviđeno."

Kao što je najavljeno ranije ovog tjedna, EFL i Udruga profesionalnih nogometaša (PFA) od ponedjeljka 11. siječnja uvest će testiranje COVID-19 dva puta tjedno za 72 kluba.

Ujedinjeno Kraljevstvo zabilježilo je više od 2,8 milijuna potvrđenih slučajeva COVID-19 i više od 78.000 smrtnih slučajeva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije