Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova potresna ispovijest

Više nisi legenda Uniteda nego običan psihopat: Lagala sam da imam rak, kontrolirao me i varao s 12 žena!

Ryan Giggs court case
Steven Allen/PRESS ASSOCIATION
12.08.2022.
u 09:36

Giggs i slične spodobe zaslužuju doživotni izgon s Old Trafforda te zatvorsku kaznu

Manchester United je klub koji promovira mladost, hrabrost, čast i poštenje, a bivša nogometna zvijezda nije nijedno od toga. Procurile su nove šokantne vijesti sa suđenja Ryanu Giggsu. Bio je godinama idol svim navijačima i mnoštvu djece, svi su ga obožavali i njegova riječ se slušala. 

Čak je dobio priliku da privremeno zasjedne na kormilo crvenih vragova i kao igrač-trener piše klupsku povijest. Odigrao je više od 600 utakmica za najveći engleski klub i dobio orden britanskog carstva, sada je sve palo u vodu. I trofeji, i slike u glavi svih koji vole crvenu boju, kako uz aut-liniju s lijeve strane nezaustavljivo juriša prema suparničkom golu. 

– Uglavnom, našla sam gomilu sr*nja prije nego što sam mu rekla i zadržala sam to za sebe. Otkrila sam da me zadnjih šest godina varao s deset ili 12 žena – rekla je uplakana bivša djevojka Kate Greville

 

 

Priznala je kako mu je lagala da ima tumor da ne bi morala imati odnose, karantena zbog koronavirusa bila je pravi pakao u vili vrijednoj 1,7 milijuna funti. Giggs je optužen zbog nasilja i pokušaja potpune kontrole bivše cure u razdoblju od tri godine, prvo je izašla vijest kako je imao aferu s osam žena, sada je još gore. 

Na sudu je otkriveno da je svojoj bivšoj djevojci slao poruke koje su sadržavale puno psovki, tražio ju je da ga odblokira na mobitelu uz obećanje da će prestati slati golišave fotografije te ju je izbacio golu iz hotela nakon što ga je optužila da flertuje s drugim ženama. 

Obitelj Giggs je dobila ružnu etiketu, otac je rekao da ga se srami i stao na stranu drugog sina Rhodrija, Ryan je sa svojom šogoricom spavao nekoliko godina. Mladi Mason Greenwood trebao bi učiti iz ovog događaja i pripaziti da tako nešto više nikada ne ponovi. 

>> Pogledajte Mike Tyson šokirao: Uskoro ću umrijeti, blizu sam kraja...

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar grbadeva
grbadeva
12:10 12.08.2022.

Kakvu bi tek on dobio nagradu na Murteru.

BU
Budni
05:56 13.08.2022.

Za mene najkompletnji i najbolji igrač!A po ovome je sada stvarno đubre od čovjeka!

DU
Deleted user
10:13 12.08.2022.

Do kraja suđenja otkriti će se još 15-20 žena s kojima ju je varao....a možda još i više. Ovisno o kontu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije