Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADSKI DERBI

Viroza napala Hajduk uoči Splita, treninge propustio i Tudor

Igor Tudor
Ivo Cagalj/PIXSELL
19.09.2014.
u 14:31

- Sve ćemo napraviti da se ništa ne osjeti na igri. Mi smo najbolji kada spustimo loptu, kada igramo pas igru, kada smo u posjedu - objašnjavao je Vukas.

Da je mogao birati trenutak kada će se razboljeti Igor Tudor sigurno ne bi izabrao tjedan uoči gradskog derbija protiv Splita. Propustio je Hajdukov trener nekoliko treninga, koje je predvodio Hari Vukas.

- Igor će voditi utakmicu. Mi smo komunicirali svaki dan. Praktički, imali smo normalan tjedan, osim što njega nije bilo na treningu. Ali, sve ideje i zamisli smo sproveli u djelo - objašnjava Vukas.

Zanimljiva je ta priča o virozi koja hara Poljudom. Navodno je "haranje" počelo od Harija, u svlačionici kruži priča kako je baš Vukas prvi dobio virozu.

- Ma, bilo je to još nakon Dnipra. Čuo sam i ja tu priču - smije se Vukas.

Osmijeh ili ne, ali viroznih problema imali su Milić, Bašić i Sušić. Važan trening u četvrtak navečer propustili su Mario Maloča i Goran Milović, također zbog viroze. Usto, sigurno nema kartoniranog Bradarića te ozlijeđenog Mikanovića.

- Sve ćemo napraviti da se ništa ne osjeti na igri. Mi smo najbolji kada spustimo loptu, kada igramo pas igru, kada smo u posjedu - objašnjavao je Vukas.

U momčadi će se naći i Antonio Milić koji je bio velika tema kroz tjedan. Naime, Tudorov lijevi bočni ne želi produžiti ugovor, nezadovoljan je što ne igra stopera. Vukas nije želio ulaziti u tu priču.

- To je stvar kluba. On je u kombinaciji za momčad - rekao je Vukas.

Kada momčadi istrče na gradski derbi sve te viroze bit će sa strane. Travnjak će biti jedino mjerilo. A ni Hajduku ni Splitu nije jednostavno, bodovni saldo je slab. Obje momčadi su dobro brodile u Europi, obje su ispale na korak od Europske lige, ali cijenu su platili slabim nastupima u Hrvatskoj ligi.

- Znam da statistika nije ugodna, ali moramo ići dalje. Nama je najbitniji rad, a rezultat nekada dođe, nekada ne dođe - kazao je Vukas.

I u Parku mladeži svjesni su situacije, trener Ivan Matić vrlo je jasno iskazao svoje želje.

- Želimo tri boda, želim primat u gradu. Ni mi, ni Hajduk ne očekujemo utakmicu u bodovnom raspoloženju kakvo smo planirali. Užitak će biti igrati, rijetki su gradovi koji se mogu pohvaliti s ovako dvije kvalitetne momčadi iz istog grada - rekao je Matić.

Komentara 2

GI
gismund
14:51 19.09.2014.

ovo je već smiješno, unaprijed si stvaraju alibi zbog navodne viroze ako izgube od splita! a ako ipak pobijede, onda će valjda biti junačine jer su pobijedili virozi unatoč!??

DU
Duck7
15:38 19.09.2014.

uvijek imaju alibi, jos kad kazu Mamic ih zarazio hahaha nista me vise nebi cudilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije