Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI MALIJA

Mladom hrvatskom braniču slomljen nos, Bašić poručuje: Svi smo uz njega

Vinko Soldo
Foto: Instagram
1/5
31.10.2015.
u 08:55

- U utakmici protiv Njemačke, koju je odigrao sjajno, slomljen mu je nos. Čak je završio i na operaciji. Ozljeda je teška, a svi smo uz njega. Dao je velik doprinos ovoj momčadi i stvarno je odigrao ovaj turnir na najvišoj mogućoj razini. Sigurno će nam nedostajati, ne samo kao igrač - rekao je izbornik Bašić.

Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina sutra protiv Malija igra četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Čileu. Izbornik Dario Bašić ne može računati pouzdanog braniča Vinka Soldu koji je slomio nos, a njegov nastup je upitan i ako Hrvatska prođe dalje.

- U utakmici protiv Njemačke, koju je odigrao sjajno, slomljen mu je nos. Čak je završio i na operaciji. Ozljeda je teška, a svi smo uz njega. Dao je velik doprinos ovoj momčadi i stvarno je odigrao ovaj turnir na najvišoj mogućoj razini. Sigurno će nam nedostajati, ne samo kao igrač - rekao je izbornik Bašić, prenosi stranica HNS-a.

Kapetan Nikola Moro ima manju ozljedu, istegnuo je ligament u stopalu, kao i Davor Lovren.

- Vidjet ćemo u konzultaciji s liječničkom službom kakva je njihova situacija i tada ćemo znati je li netko pod znakom pitanja za dvoboj protiv Malija - kaže Bašić.

Izbornik se nakon toga osvrnuo na četvrtfinale s Malijem.

- Pogledavši njihove utakmice u grupnoj fazi te pobjedu nad Sjevernom Korejom u osmini finala, možemo zaključiti da se radi o izrazito snažnom protivniku koji je po fizičkoj snazi, visini, motorici i izdržljivosti sličan Nigeriji. Isto tako, pokazao je razinu organiziranosti u fazi obrane, a kontinentalni uspjeh ukazuje na njihovu visoku kvalitetu", rekao je Bašić i dodao:

- Mi ćemo opet morati biti maksimalni, poštovati osnovne nogometne principe na terenu, biti jednostavni, mirni i koncentrirani, te u svakom trenutku biti na 120 posto. Tada bismo mogli očekivati pozitivne stvari.

>> Novi skandal: 'Hvala u ime cijele U-17 reprezentacije. Za dom spremni!'

Komentara 2

VI
viluk007
13:43 31.10.2015.

Da je tekma sa Njemačkoturskom repkom trajala još pola sata naši bi svi bili ozljeđeni a onaj ofucani sudac bi nam dao 7-8 kartona i još bi izgubili jer da je netko pomislio pasti u našem Šesnaestercu on bi sudio penal.

Avatar mos_mislit
mos_mislit
11:59 31.10.2015.

Soldo želimo ti brz i uspješan oporavak i da to " kompenziraš" sa medaljom. Napokon da sam uživao u reprezentativnom nogometu . Ove zadnje tri tekme ste me zaista ugodno iznenadili . Ovo su vaši momenti i nedajte nikom daa ih kvari, uživajte u ovom . Želim vam da i sutra hrabro i disciplinovano odigrate kako kolektiv. UIz vas je Hrvatska ,Sretno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije