Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTENCIJAL JE TU

'Možemo ponoviti uspjeh iz 1987. godine i postati prvaci!'

U17 reprezentacija
HNS
06.10.2015.
u 15:41

'Idemo polako, utakmicu po utakmicu. Naravno, primarni cilj je proći skupinu, a dalje što bude.'

Hrvatska reprezentacija do 17 godina marljivo se priprema za nove obveze, sredinom listopada izabranici Darija Bašića nastupit će na Svjetskom prvenstvu u Čileu. mlade nade hrvatskog nogometa od ovog turnira imaju velika očekivanja, Hrvatska u toj uzrasnoj kategoriji (igrači rođeni 1998. godine i mlađi) već godinama spada u sam vrh svjetskog nogometa.

Jedna od najvažnijih obrambenih karika Darija Bašića bit će Vinko Soldo. Zahvalni branič koji je proteklih mjeseci bio na nišanu velikih europskih klubova. Za usluge mladog stopera zainteresirali su se Milan, Juventus, Lazio i Tottenham, no Soldo je i dalje član Dinama.

"Ciljevi u Čileu? Idemo polako, utakmicu po utakmicu. Naravno, primarni cilj je proći skupinu, a dalje što bude. Znamo da vrijedimo, ali sigurno vrijede i druge reprezentacije" kazao je Vinko Soldo lider naše zadnje linije, pa nastavio:

"Evo, nedavno smo igrali s Nigerijom, oni su zaista odlična ekipa. Fizički i trkački su na visokoj razini. Prije nekih godinu i pol dana smo odigrali dvije utakmice sa SAD-om, obje smo utakmice dobili. Ali su Amerikanci u tom uzrastu stvarno odlični. Iskreno, o Čileu za sada znamo najmanje, ali ćemo se dobro pripremiti i za tog suparnika."

>> Što je još Vinko Soldo rekao pročitajte na Goal.com

>> Dinamo u svom pogonu ima 'zlatnu koku', pogledajte o kome je riječ

Komentara 2

GF
gfrancic
17:47 06.10.2015.

prije 4 godine ste izgubili od Gvatemale u Kolumbiji i ispali iz grupe, sramota, koga vi lazete?

GR
grodar
15:46 06.10.2015.

Hahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije