Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žuta podmornica
Povratak na članak

Villarreal stiže bez Nilmara!

Nogometaši Villarreala u srijedu u 13 sati doputovat će u Zagreb. Bit će smješteni u hotelu Regent Esplanade.

Komentari 3

Avatar Castro
Castro
09:15 15.09.2010.

Da, i ja sam rekao da trebaju hrabro i muski odigrati pa sto bude. Ako se dobro posloze i budu koncentrirani mogu i nulu izvuci a to bi bilo vise nego odlicno. Ovaj Villareal je daleko jaci i nije sramota izgubiti ali pokusajmo napraviti malo iznenadjenje. SRETNO

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
18:27 14.09.2010.

ma spanjolci i bez nilmara imaju opak napad...ja se samo nadam da ce dinamo odigrat borbeno i muski i da nece primit nek pacerski gol ko sta je to do sad bilo uobicajeno u eurotekmama - pa ak i popuse, nek to bude zato jer su nadigrani u pozrtvovnoj igri, a ne zato jer je neko napravil nekakvu debilnu pogresku...a uopce ne treba spominjat da je villarreal kvalitetnija momcad, i da im je napad u stanju razvalit i puno jace momcadi od dinama....ali srecom, lopta je okrugla i ne pobjedjuju uvijek kvalitetniji i bolji...jedva cekam tekmu!

VL
MA
markovic
18:32 14.09.2010.

svi se nešto nadaju,pišu pozitivne komentare,mislim i ja se nadam,volio bi da ne izgubimo naravno ali ako cemo stvarno ozbiljno,popit ce 3 komada

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.