Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Villarreal i Mallorca slavili na domaćim travnjacima

Nilmar
AFP
22.11.2009.
u 20:02

Potencijalno fantastičan napad Villarreala, koji čine brazilski reprezentativac Nilmar, odnosno talijanski Giuseppe Rossi, u nedjeljnom je dvoboju 11. kola Primere potopio Valladolid.

Brazilski je nogometaš zabio u 6. i 47., a Rossi u 56. minuti za pobjedu domaće momčadi na Madrigalu 3-1. Za goste je utješni pogodak postigao Diego Costa u 60. minuti.

I Rossi i Nilmar došli su tek do brojke od triju postignutih golova u sezoni. Villarreal je ovom pobjedom, trećom u sezoni, stigao do 11. mjesta ljestvice 20 klubova.

Bosansko-hercegovački reprezentativac u redovima gostujućegv sastava, 24-godišnji veznjak Haris Medunjanin, ušao je u igru u 46. minuti.

Hrvatski reprezentativac Mate Bilić počeo je utakmicu za Sporting iz Gijona na gostovanju kod Xereza. Dvoboj je završio bez golova, a Bilića je zamijenio Barral u 72. minuti.

Primera, 11. kolo:
Villarreal – Valladolid 3-1 (Nilmar 6, 47m Rossi 56 / Diego Costa 60)
Xerez – Sporting 0-0
Espanyol – Getafe 0-2 (Casquero 78 / Pedro Rios 91)
Mallorca – Almeria 3-1 (Castro 48, 92, Victor 88 / David Rodriguez 76)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije