Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u triler završnici

Villarreal bolji od Athletic Bilbaa

Joan Capdevila
Reuters
14.02.2010.
u 10:27

Nogometaši Villarreala pobijedili su u 22. kolu Primere Athletic na svom terenu 2:1, što je i prva pobjeda kluba pod vodstvom novog trenera Juana Carlosa Garrida.

Taj je 40-godišnjak došao na klupu Villarreala prvog dana veljače, a ovo mu je bilo drugi put da kao trener vodi popularnu "žutu podmornicu".

Već u 5. minuti ga je usrećio, kao i domaće navijače, strijelac Capdevila, no prednost domaćina je anulirao Gabilondo pogotkom u 25. minuti. No, pravi trenutak za gol je odabrao Brazilac Nilmar koji je u zadnjim momentima prvog dijela povisio na 2-1 što je bio i konačan rezultat ogleda.

No, itekako se zakuhalo na samom kraju ogleda, a gosti iz Baskije su propustili izjednačiti u 89. minuti, točnije, Iraola nije realizirao jedanaesterac. Nakon toga su još pocrvenjeli Godin (Villarreal), te Martinez i Orbaiz (Athletic).

Villarreal je upisao time sedmu ovosezonsku pobjedu u 12 odigranih utakmica na svom terenu.

Primera, 22. kolo:

Villarreal - Athletic Bilbao 2:1 (Capdevila 5, Nilmar 45 / Gabilondo 25)

Xerez - Real Madrid 0:3 (Arbeloa 64, Cristiano Ronaldo 70, 71)

Sporting Gijon - Valencia 1:1 (Castro 5 / Mata 76)

Redoslijed: 1. Barcelona 55 (-1), 2. Real Madrid 53, 3. Valencia 43, 4. Mallorca 37, 5. Sevilla 36..., 7. Atheltic 33..., 10. Villarreal 29..., 12. Sporting 25..., 20. Xerez 11.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije