Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Viera: Ne mogu razumjeti kako je Slovenac delegiran za suca

Damir Skomina
AFP
05.04.2012.
u 16:29

U Benfici tvrde da je suđenje na uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Chelseaja bilo skandalozno. Utakmicu je sudio Slovenac Damir Skomina

Predsjednik Benfice Luis Felipe Vieira bio je ljutit nakon što je njegov klub ispao u četvrtfinalu. Vieira je napao slovenskog suca Damira Skominu koji je sinoć svirao jedanaesterac za Chelsea, a nakon toga isključio Maxija Pereza nakon dva žuta kartona.

– Ne mogu razumjeti kako je Slovenac delegiran za suca utakmice, tražit ćemo pomoć našeg saveza – kazao je Vieira i dodao:

– Svi su vidjeli što se ovdje dogodilo. Svima je jasno da je nogomet postao biznis i da se Benfici nije dopustilo da prođe dalje. Suđenje je bilo skandalozno.

Ključne riječi

Komentara 2

MC
Mckilem
20:03 05.04.2012.

Suđenje je bilo izvanredno; Skomina je iznimno tešku utakmicu za suđenje odsudio izvrsno.

Avatar dinameze
dinameze
09:06 06.04.2012.

što je ovo danas bilo tko izgubi kriv sudac,pa tko im je kriv što nisu dali još koji gol.sudac je bio izvrstan a jedini razlog zašto benfica(iako su mi puno draži od \"engleza\")nije prošla dalje leži u činjenici da je chelsea zabila više golova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije