Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez milosti

Vieiri tri utakmice suspenzije

Patrick Vieira
Reuters
19.02.2010.
u 12:41

Engleski nogometni savez (FA) kaznio je francuskog 33-godišnjeg veznog nogometaša Patricka Vieiru iz Manchester Cityja s tri utakmice zabrane igranja zbog namjernog udaranja suparničkog nogometaša.

Riječ je o Stokeovom Glennu Whelanu, a incident za koji je Engleski nogometni savez kaznio Vieiru odnosi se na remi 1:1 u zaostalom susretu 23. kola odigranom na Stadionu Britannia kod Stoke Cityja.

Udarac Vieire u prepone domaćeg igrača sudac utakmice Alan Wiley nije uočio, no Francuza je otkrio video-zapis dvoboja.

Vieira je odlučio prihvatiti kaznu te je poručio da svoga kolegu nije želio ozlijediti. Porpustiti će dvoboje protiv Liverpoola i Chelseaja u prvenstvu, odnosno ponovljeni dvoboj 5. kola FA Cupa, baš protiv Stokea.

Vieira je odigrao samo četiri utakmice za Manchester City otkad mu se pridružio iz milanskog Intera prošlog mjeseca. Tijekom devet godina provedenih u Arsenalu, bio je isključen čak 10 puta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije